"PROстыми словами" - Олена Кудренко

"PROстыми словами" - Олена Кудренко

1. Не можу не написати про рідну Харківщину, де, за словами голови Харківської ОВА, на звільнених територіях виявляють наслідки тих самих злочинів проти мирного населення, що й в Бучі. Зокрема в Ізюмському районі (село Гусарівка) знаходять тіла з наслідками катування. Деяких людей окупанти спалили заживо. Є розстріляні автівки з мирними, в яких також були діти.

Бачили доречі відео, де якась бабуся виходить зустрічати ВСУ з червоним радянським прапором? Вона думала, що це прийшли її любі росіяни. Не розібралася, що це не вони. Ідейна. Так ось, чхати росіяни хотіли на тих, хто їх чекав. Чхати та ср...ти.

Звірства росіян спочатку сприймалися, як страшний сон. А зараз прийшло прийняття цих речей, як очевидне. Як те, з чого складаються ці звірі, і суть їх мусить зрозуміти весь світ. Це наше з вами завдання - не дозволити світу забути, ЯКІ росіяни за своєю суттю. Факти - річ вперта.

2. Голодомор дубль два?

На окупованих територіях окупанти змушують фермерів засівати поля, але зерно, яке буде зібране, вони "націоналізують" на користь, наприклад, "днр/лнр".

В Херсонській області росіяни забрали зерно в українців та повезли його до Криму. А потім воно було помічене на Кримському мосту в напрямку Росії.

Тварини не вміють сіяти. Тварини вміють тільки жерти. Чуже.

Доречі, інтернетом блукає світлина з українського подвір'я. Там видно розрізані мішки з зерном, яке власники, скоріше за всього, готовали на посівну. Зерно розкидане, а на білій стіні будиночка окупанти залишили напис: "рассія руліт".

На щастя, "рассія руліт" не туди.

3. Одного разу наші ракети зруйнують кримський міст та заблокують російські війська на нашому півострові. Завчасно в Криму та на окупованій тимчасово Херсонщині активізуються наші диверсанти та перетворять військові бази окупантів на згарища. Аксьонова заарештують "свої" ж - тобто російські спецслужби, за розкрадання коштів з Москви. Багато хто з колаборантів тихо піде з життя, як йдуть російські топ-менеджери банків та газовидобувних компаній. Їх знаходять по всьому світу, вирізаних з їх жінками та дітьми.

Ну а тих росіян, які понаїхали до нашого Криму під час окупації - відправимо морем додому. З побажанням, яке висловили грузини російському кораблю: "вы можете использовать весла" (с).

Скажете, фантазую? Немає нічого неможливого.

4. На заході нашої країни я ні разу не бачила злих облич жінок старшого віку. Ось такі спостереження. Можливо, вони є, але я згадую фото немолодих росіянок, "свідків" радянського союзу, та такі ж фото з проросійських мітингів по Україні. Уявили їх собі? Вони злі. І обличчя вірян з ходи московсього патріархату - такі ж.


Тут я помічаю втомлені обличчя - в немолодих жінок. Так, це природньо, таке буває. Але злих, як на росії чи на нашому сході - ще не бачила.

Ось така справа.