Проводжаючи "зелену" осінь - Віктор Бобиренко

Проводжаючи "зелену" осінь - Віктор Бобиренко

Ну що має статися після того, як лише в останній місяць ми побачили?:

1) Провал вакцинації і найбільшу смертність у Європі; НЕЕФЕКТИВНІСТЬ Зе! доведено.

2) Скандал з Офшор 95, де виявилося, що Зеленський, який у 2019 році кричав, що офшори це западло – сам має офшор. І це з грошей, украдених Коломойським через ПриватБанк в українського народу. Тобто не просто офшор – а наші з вами гроші. КРАДІВНИЦТВО в минулому доведено.

3) Під час Великого крадівництва на виділені понад 100 мільярдів бюджетних гривень будуються найдорожчі за собівартістю дороги у Європі. І ще й на цьому будується піар. Орієнтовно крадеться через відкати до 20% бюджетних коштів. КОРУПЦІЮ тут і зараз – доведено.

4) Вагнергейт, виявив, що наш президент не тільки покриває і є подільником Коломойського, а й покриває (чи і є прямим подільником) російського крота. Потурання прямій ЗРАДІ – доведено.

5) І ми зараз у ситуації, коли усі знають: Зеленський нам брехав впродовж скандалу із вагнерівцями, чотири рази на рік міняючи власні покази – від повного заперечення події до пащекування про ледь не його особистий подвиг у цьому. БРЕХЛИВІСТЬ – доведено.

6) Ситуація з можливим вторгненням росіян: Зе!команда спочатку бреше про «іхтамнєт» - фактично впроваджуючи ворожі наративи. І таким чином ставлячи під сумнів зусилля союзників і їхню нам допомогу.

ПІДЛІСТЬ – доведено.

7) На день народження власного Офіс-менеджера Єрмака вони за державні гроші летять на гелікоптері (коли Зеленський з Єрмаком летять удвох – в голові пісенька: «прілєтіт вдруг валшебнік в галубом вєртальотє») святкувати.

ФАВОРИТИЗМ – доведено.

Коломойському через НАК Нафтогаз (а це головна державна компанія) віддають надуті (придумані) 9 мільярдів кубів газу, які усі ми з вами завинили ІгорьВалєрічу.

І це по ринковим цінам десятки мільярдів гривень. Просто так. ПОТУРАННЯ хрестоматійному олігархові доведено.

Агов, люди!

Що іще здавлося б треба, щоб його рейтинг впав до нуля? Але він втратив лише близько 12%. І досі є головним лідером рейтингів.

Що ж не так з вами, люди? Що ще він має зробити, щоб зрозуміти – що перед вами мєлкій поц по життю і замашкам, але великий нарцис, і головне – затятий ворог українського народу.

Але ніт! Зелені ще сподіваються обдурити і так задурений народ.

Буде ще купа відосиків, де електорату розкажуть про «Кєша хороший» (закреслено) «Володимир Олександрович справляється».

А щоб відволікти і переключити увагу піпла – потрібно, щоб РНБО ввела проти когось нові санкції.

А ще краще – і я думаю це станеться найближчим часом – постановочно, як у поганому водевілі вони бахнуть по Петру Порошенку. Оголосять підозру з публічним надіванням наручників.

Щоб не говорили погано про Вовчика – хай ненависників Петра крутить від радості.

А потім вимагали заставу у кількасот мільйонів гривень.

Все для картинки. Все, щоб лише переключити увагу. Все щоб зірвати оплески – замість тухлими яйцями по кумполу.

От скажете потім, що я Ванга.

А я просто знаю методи артистів з убогого балагану.

Був колись імператор Нерон, який вважав себе геніальним актором і за легендою, щоб були класні декорації – підпалив Рим.


Його останніми словами, коли преторіанці йшли його вбивати - були: «який геніальний артист помирає».

Розкажіть цю історію Зеленському. Бо він не чув.