"Проявимо непоступливість - ворога буде зламано назавжди" - Джон Сміт

"Проявимо непоступливість - ворога буде зламано назавжди" - Джон Сміт

Умовний "бунт прігожина" вираховувався ще більше ніж за рік до того, як він стався - принаймні мені він був очевидний ще 31 березня 2022 року, до втечі орків з-під Києва, за 14 місяців до повстання прігожина:

"За підтримки армії і частини невдоволеного суспільства, з використанням "майданутих" гасел за реформи і демократію, заколотники на чолі з новим єльциним (навальним) можуть наважитися на виступ проти ФСБшної кліки. В принципі доки макака ховається десь в тайзі, достатньо захопити Останкіно, Кремль і вузол урядового зв'язку. А хто віщає з телевізора, сидить в Кремлі і чиї указання приходять по спец-зв'язку, той і влада. Саме у армії і ГРУ після Криму і Казахстану є досвід по захопленню ключових об'єктів ворога, а отже і спокуса цей досвід використати."

Так приблизно потім і відбулося: в червні 2023 ГРУшники за безпосереднього командування ГРУшника Уткіна і стратегічної підтримки заступника начальника ГРУ Алєксєєва і частини генералітету намагалися провести блискавичне захоплення ключових об'єктів ворога на гаслах за справедливість ("марш справедливості") під радісні оплески вдячного населення у Ростові.

Але тоді спрацювала ФСБшна закладка в рядах повсталих: зек прігожин, який за своїм характером не воїн, а дрібний злодій, в останній момент спасував і зупинився. Чим в результаті і підвів під смерть і себе, і своїх сподвижників.

З тої історії висновок наступний.

Хоч зараз шанс на швидке повалення путіна (і до речі збереження рашки) втрачено, але ми побачили схему. Треба наносити армії РФ максимальні втрати, не вестися на басні, що "їм пофіг на втрати", відправляти максимальне число ваньок до леніна. І якщо ми не допустимо ситуації, коли ці шалені втрати пропаганда РФ зможе компенсувати в очах бидла "здобутками", вибух у РФ буде такої сили, що РФ не стане.

"Компенсувати здобутками" це наприклад якщо ми підемо на перемовини, а отже де-факто визнання за РФ наших окупованих територій. Тоді путін доведе своїм, що потєрі билі ні зря, і історія піде на ще один виток.

Треба перемагати путіна тут і зараз. Не вестися на базікання про "втому" і "заповнені прапорами кладовища", нарощувати стратегічні бомбардування їхньої промисловості і інфраструктури. Як би не здавалося важко, наші втрати і втома зараз це курорт порівняно навіть з "мирним" 1920 роком (не кажучи про 1933), коли українцям прострілювали потилиці по підвалам ЧК. Хто сильно втомився, рекомендую прямо зараз відпочити - відкрити Холодний Яр Горліса-Горського, і особливо на тій сторінці, де повсталі хлопці вже ізольовані в лісах і шкодують, що "треба було воювати тоді, в 1918, а зараз вже пізно".

Ми втрачаємо зараз 31 тисячу людей, щоб не втратити 10 мільйонів розстріляними по підвалам ЧК, замореними голодом і висланими в Сибір.

Проявимо непоступливість - ворога буде зламано назавжди.