"Пройшло два роки. 730 днів. То який президент Зеленський?" - Сергій Марченко

"Пройшло два роки. 730 днів. То який президент Зеленський?" - Сергій Марченко

Брехливий.

Жоден президент не брехав стільки, скільки бреше Володимир Зеленський. Він не відмовився від кортежів, не пересів на велосипед, не віддав державну дачу дітям, а навпаки переїхав туди жити. Не закінчив війну. Замість боротьби з олігархами оточив себе їхніми людьми. Кінець епохи бідності настав тільки для депутатів Слуг народу, яким недавно суттєво підвищили виплати в конвертах за голосування.

Ледачий.

Цей президент за два роки вже десяток разів побував у відпустках. І це не рахуючи державних візитів у теплі країни із жінкою на День закоханих.

Самозакоханий.

Президент України щиро закоханий у себе і насолоджується владою та почестями. Це не той хлопець з народу, який їздив на веліку у кіно, а реальний професорський синок із провінційного міста з купою комплексів, які потребують компенсації.

Тупий.

Він дійсно тупий. Коли його випускають на люди без папірця, як це було недавно у Польщі, він починає нести відбірну дічь і виступ можна розтягувати на цитати для 95 Кварталу. Тупішим за нього був тільки Янукович. Але це не точно.

Нікчемний.

З ним не хочуть мати справ світові лідери. Саме за його каденції, вони стали обговорювати Україну без участі України.

Хворобливо амбітний.

Оце його оголошення своєї Лєнки першою леді, а себе – найвеличнішим лідером сучасності було б дуже смішним, якби він був просто якийсь дурачок із охорони. Але він справді так думає і на його слабкостях грає як оточення, так і Росія та інші держави, з якими найвеличніший веде перемовини.

Дива не сталося. Це не президент, який щось змінює. Це паразит, що два роки проїдає запас міцності, залишений попередниками і ляпає язиком про якісь міфічні реформи, які будуть КОЛИСЬ.