"Прямо зараз Ілон Маск репостить секс-туріста Гонзало Ліра який тусовався в Україні (у Харкові)" - Марк Савчук

"Прямо зараз Ілон Маск репостить секс-туріста Гонзало Ліра який тусовався в Україні (у Харкові)" - Марк Савчук

Коли почалось повномасштабне вторгнення - Гонзало постив фотки мертвих військових ЗСУ та радів що "скоро тут буде росія".

Звісно що цю людину затримало СБУ.

Російкій агент (екс-ведучий FOX NEWS) Такер Карлсон - ЗНІМАЄ ЦІЛИЙ СЮЖЕТ ПРО ЦЬОГО ТІПА, про те що Українська влада "затримала міжнародного журналіста". Ілон Маск це репостить, та комментує, типу "як можно надавати допомогу країні диктатурі".

Яка реакція влади? Ніяка. Навіть нема прес релізу з фактажом хто цей тіп.

 Mykhailo Fedorov Ви повинні зрозуміти, що "мовчати" - це не стратегія. Люди у США НЕ ЗНАЮТЬ ХТО ЦЯ ЛЮДИНА (та шо там в США, я думаю що багато хто і тут не знають хто це взагалі).

Що люди в США зараз чують про Україну (від Ілона Маска та цілої сітки його інфлюенсерів, серед яких є навіть кандидату у Президенти США):

1) Що Зеленський закрив "українську православну церкву" (вони навіть не розуміють

2) Що Зеленський вбив "кандидата в Президенти який його критикував"

3) Що "гроші платників податків йдуть до самої корумпованої держави світу".

Реакція від Укр-влади - ТУПО 0. Взагалі ніhуя. Все бабло в телеканал РАДА і марафон.

В мене питання до "людей в кабінетах" - наhiuya вам марафон коли Ілон Маск разом с Такер Карлсоном вбьють підтримку України серед громадян США. Що ви будете робити?

Рік назад ви думали що "нам все дадуть", зараз коли агенти Кремля розповідають про Україну нісенітницю - ви тупо мовчите.

Особливо в такому чорно-білому кейсі як затримання Гонзало Ліри.

Ще раз, людоньки, Ілон Маск - сама багата людина на планеті, яка поставила собі ціль - ВБИТИ підтримку України серед громадян США. Він цієї мети буде добиватися наполегливо та системно.

"мовчати" це не стратегія. Цікаво що як брехати громадянам України - так ви перші на селі, як відстоювати честь держави, ви кудись з'їб%лися.