"ПРЯМО ЗАРАЗ РОЗГОРТАЮТЬСЯ НА РИНКАХ ПОДІЇ..." - Александр Гончаров

"ПРЯМО ЗАРАЗ РОЗГОРТАЮТЬСЯ НА РИНКАХ ПОДІЇ..." - Александр Гончаров

...ЯКІ ЗУМОВЛЮЮТЬ МАЙБУТНЄ ЦЬОГО РОКУ

Отже, цього тижня Комісія з цінних паперів і бірж США (SEC) офіційно схвалила запуск спотових біржових фондів (ETF) для другої по капіталізації криптовалюти Ethereum та лістинг її на найбільших у світі біржах NASDAQ, NYSE і CME. Це вже друга монета, яка торгуватиметься на фондових біржах. А зовсім недавно приймали Біткоїн ETF і це вплинуло на величезний приплив ліквідності на ринок.

Так, коли на ринку відбуваються такі події, розумні люди йдуть на цьому заробляти: гроші мають робити гроші, а не лежати під матрацом. Судіть самі. Цього тижня, згідно з даними «Binance Market», перший ривок ціни вже стався: з $3100 ціна Ethereum (ETH) підскочила до $3800, тобто більш як на 20%! І невже скоро відлетить до $4500, а потім - $5000?

Ну, і також аналітичний сервіс «CryptoRank» зазначає, що обсяги торгів токенами ШІ зросли на 7%, досягнувши позначки $6,8 млрд, а ринкова капіталізація монет за кілька останніх днів підвищилася на 15% і перевищила $19 млрд!

А тепер вже хтось, друзі, почне робити кроки до грошей на крипторинку? Вирішуйте самі, усвідомлюючи, що маєте справу з ризикованим і дуже волатильним інструментом.