"Путін навіть не зрозумів, що визнав: ніякого "Татаро-монгольскава іга" для Московії не існувало в природі" - Джон Сміт

"Путін навіть не зрозумів, що визнав: ніякого "Татаро-монгольскава іга" для Московії не існувало в природі" - Джон Сміт

Базікання, що московитський князьок-колаборант Александр "Нєвській" "їздив у ставку Орди, брав ярлик, там монголи з ним поводилися нахабно, давали цілувать сапог, але він це робив з насолодою, бо протистояв бездуховній Гейропі", доводить: історичний вибір московитських еліт на користь плазування перед Ордою БУВ ДОБРОВІЛЬНИМ.

Британська розвідка повідомляє, що Путін використовує історію в якості зброї, але добре, що Путін ідіот і сам віддає цю зброю нам в руки.

Він сам визнає: нічого спільного між українцями і московитами немає.

В той час як справжня Русь - Київ, справжні русини - українці - билися з Ордою, Неврюй-Невський проходив обряд братання кров'ю з сином Батия Сартаком. Коли Алєксандр Батиєвич допомагав монголам проводити перепис поголів'я своїх співвітчизників, справжній руСЬКий король Данило збирав сили для відсічі Орді.

В результаті в Україні уже в 1362 ніякого "іга" не існувало.

Путін там пише статті і забруднює світ "архівнимі дакумєнтамі про історічєскоє єдінство украінцев і рускіх", але бачимо два різних світи і шляхи народів.

В той час як у 16 ст українська воєнно-політична еліта вела війну з Кримськими Гіреями і (одночасно) війну на морі з супер-потужною Османською Імперією (сюзерен перших), еліти у Москві вінчають на царство Саїн Булата, правнука хана Великої Орди Ахмат-хана. А московитський намісник-колаборант Іван A.K.A. "Грозний" своєму царю писав:

 - «Государю великому князю Семиону Бекбулатовичю всеа Русии Иванец Васильев с своими детишками, с Ыванцом да с Федорцом, челом бьют».

Чомусь московити цього недолугого називають "царь Іван" та ще й "Грозний" і ліплять йому пам'ятник в Москві на "Аллєє правітілєй Роісі". Але ж ми знаємо правду.

Тобто ми бачимо: українські еліти, українські князівські роди - Вишневецьких, Острозьких, Ружинських, Дашковичів, ін, козацькі еліти, шляхта з ординцями б'ються. В цей же час в московській провінції Орди татарські князівські роди керують - юсупови, карамзіни, бекренєви, берендеєви, годунови і прочі чуркіни. Навіть перший питомо рускій цар Пьотр І Вєлікій - в дівоцтві кримський татарин Наришкін.

Ось і все.

Ну а зараз ця історія продовжується. В той час, як українські воїни історично не мають страху перед ординцями, насміхаються з тік-ток воїнів кадирова і його самого, путінська шушваль перед ними плазує і узгоджує із Чечнею підручники по історії.

Ліси Залісся це колонія Києва. Та сама звичайна для Європи історія, як колонії Португалії в лісах Амазонки. Спершу колонія Києва, потім - колонія Орди. Добровільна.