Путін "висунув свою кандидатуру" на виборах в Україні

Путін "висунув свою кандидатуру" на виборах в Україні

Голова Служби Зовнішньої розвідки України Єгор Божок повідомив що Росія виділила своїм розвідслужбам 350 млн$ на "участь" у виборах в Україні.
За його словами Кремль готує три сценарії розвитку подій:
- Реванш проросійських сил в результаті виборів президента або парламенту
- Внутрішня дестабілізація ситуації в Україні в разі провалу проросійських сил
- Військова операція РФ проти України

"Перед усіма російськими спецслужбами стоїть конкретне завдання «закрыть украинский вопрос» у 2019 році. «Закрыть» – означає повернути Україну на орбіту впливу Російської Федерації. І зробити це настільки надійно, щоб «никаких цветных революций» в Україні більше ніколи не відбулося", – розповів Божок.

"Завдання, що стоїть перед усіма спецслужбами Російської Федерації, – "кто угодно, только не Порошенко". На думку російського політикуму, Порошенко єдиний, з ким не можливо домовитися про повернення України в орбіту впливу Росії", – додав голова спецслужби.

За його словами, під час президентських виборів в Україні російські спецслужби застосують увесь інструментарій, який є в арсеналі спецслужб: від кібератак до диверсій, підкупів, провокацій, впливу на громадську думку, дезінформації, пропаганди, застосування агентури, п’ятої колони, тощо.

Гроші будуть направлені на проплату фейкових новин і підкуп, організацію провокацій, "протестів", внутрішньополітичного тиску на керівництво держави, для підготовки кібератак.
============================================
Протягом останнього тижня кардинально змінилася ситуація в інтеренет просторі - в соцмережах появилося безліч "опозиційних" груп які відрізняються характерним вульгарно-нахабним "російським" стилем агітації . Через них вже виплескується потужний потік агітаційних матеріалі і новин різної рівня фейковості - від очевидних до замаскованих.

З регіонів повідомляють про раптову появу нових "громадських" організацій які намагаються проводити максимально емоційні і агресивних заходи і протести.
З будь якого приводу.

Схоже повитягали із "спецхранів" старі рекомендації В. Леніна по створенню "революційної ситуації.
=============================================
Виходячи з цього можна вважати що Путін висунув свою власну кандидатуру на на президенських виборах 2019 року в Україні.

В цій ситуації найбезпечнішим варіантом для України є обрання Президента вже в першому турі - так як це відбулося у 2014 році.

Володимир Мартинюк