"Путин всех перехитрил"?

"Путин всех перехитрил"?

Перші дні війни. Російські військові, з парадною формою, в рамках невідомої "Спеціальної операції", прямо з навчань, колонами на марші, їдуть на парад на Хрещатику. Незрозумілі люди з джавелінами та стугнами в кущах біля дороги трохи заважають, але це, мабуть, випадково, якісь негативні явища. Медведчук з Мураєвим там чекають, Портнов забезпечує юридичну сторону, з олігархами домовлено, не можна спізнюватися, почнуть без нас. Літаки летять на Васильків, гелікоптери над Київським морем на Гостомель.

Шольца з Орбаном, звісно, на перший парад не запросять, але на біс "можем повторить".

Янукович зато готовий в Мінську, навіть конфетку для Путіна вже вибрав. І Іванішвілі в Тбілісі в очікуванні, коли проголосити заяву про дружбу зі "справжньою" Україну. НАТО, звісно, свою п'яту статтю обговорити не встигне, а мы вже будемо перекидати війська, прямо з параду, під Гродно та на кордон на сході від Нарви. Хотіли допомогти Україні? Подивимось, хто хотів, коли російський солдат буде мити сапоги в балтійський кризі. А, ще, в Одесі потрібно не забути розташувати крейсер "Москва" і в день параду дати звідти залп "Калібрами" по Кишиневу, бо щось румуни там незрозуміле планують з цією Санту. А головне - швидко всіх фанатів "Металіста" в Харкові захопити і вивести співати під міськраду гімн Росії замість... ну да. Про це.

Щось пішло не так? Ракети закінчуються? Мобілізовані не мобілізуються? М'ясо в тюрмах не хоче їхати на південь? Курортний сезон йде разом з літаками під Саками? Мост, мост охороняйте! Там же стільки цих, С-400, Панцирів, Буків, як на Зміїному. Як вони кажуть, возгорання? Аварія? Що ж вони всі там курять? Бавовна...що це? Аааа...

А що там цей, артист, казав? Що в очі? Ні, тільки на шести метрах. І як попросити Макрона, якщо відзвонить, щоб він, краще, за мене до того Стамбулу. Бо в Москві ж небезпечно, я зараз в шойзі, ні, тьфу, в тайзі, з шойзі... а літак без запчастин вже, все, що могли, розібрали.

Так, парад буде, обов'язково. Зі знаменами російських бтг. Парад Перемоги. На Хрещатику.

Красовицкий Александр