Quo Vadis, Володимире Зеленський?

Quo Vadis, Володимире Зеленський?

Наближається вихід фільму про злив операції "Вагнерівців". У кабінетах ОП - паніка. Зеленський і його російське оточення самі для себе створити пастку і самі в неї потрапили. А зараз шукаючи виходу з неї, заганяють себе у ще більшу пастку. Приховати і надурити суспільство вже не вдасться.
Вихід з пастки існує, хоч і не простий для Зеленського. Потрібно перш за все визнати, що операція була і вони її злили. Розповісти суспільству все як було в ті дні, коли відбулося горезвісне засідання в ОП і коли зливалася операція, якою б складною не була правда: страх розгнівити Путіна? Робота російської агентури у особі Єрмака, Демченка? Дурість?
Далі, потрібно визнати, що найближче оточення Президента кишить російською агентурою: Єрмак, Демченко, Портнов... І Зеленський чудово про це знає. Російська агентура в Україні має бути нарешті зачищена. Єрмак і Демченко мають бути негайно звільнені з посад. Щодо них має відбутися якнайретельніше розслідування за допомоги західних спецслужб. Щодо Портнова мають бути поновлені кримінальні справи й обраний запобіжний захід в СІЗО, оскільки він уже переховувався від слідства. Справу Медведчука і його посіпак потрібно довести до логічного завершення.
Далі, політичні в'язні Андрій Антоненко і Сергій Стерненко мають бути на волі. Засобів у Зеленського більш ніж досить щоб зробити це у законний спосіб.
Далі, має бути у найкоротші терміни повернена довіра до правосуддя. Венедиктова і Татаров мають бути звільненими. Має відбутися справжня, а не окозамилювальна реформа судової системи.
Ці кроки психологічно важкі для Зеленського. Бо доведеться визнати, що 2 роки країну вели не туди. Що він брехав суспільству. Грався у дуже темні політичні ігри з Росією. Але на практиці - це цілком реальні кроки. Тоді у нього буде шанс добути президентський термін і шанс повести країну у правильному напрямку. Чи скористається? Інакше - політична криза і протистояння народу. Ми знаємо як це закінчується для влади.