"РІК ЗЕЛЕНОГО ПІАРУ НА ТРАГЕДІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"РІК ЗЕЛЕНОГО ПІАРУ НА ТРАГЕДІЇ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Рівно рік тому на столичних Позняках сталося страшне лихо, вибухнув багатоповерховий будинок. Ймовірна причина - вибух газу. П'ятеро мешканців будинку загинули, 40 сімей залишилися без даху над головою.

Рік тому, президент Зеленський на цій трагедії гучно попіарився. Спочатку Зеленський заявив, що всім постраждалим виділять нові квартири. Зеленський договорився до того, що Офіс президента, мовляв, "домовився з забудовниками". Ішлося про нерухомість вартістю біля $ 2,5 мільйонів. У всьому світі такі "домовленості" розслідують за статтею "корупція".

Проте. Ще раніше президент Зеленський вручив 12 сім'ям сертифікати на нові квартири та заявив, що квартири вже готові і в них можна вселятися. Решту 28 квартир він пообіцяв надати протягом 1,5 місяця. ЗЕботва тоді ревіла від захоплення, мовляв, "Кличко не поворушився, а Зеленський взяв і зробив - знайшов квартири!"

Я тоді спостерігаючи всю цю зелену піар-вакханалію порадив прибічникам ЗЕ гучніше виххваляти їхнього обранця - бо ця історія ще матиме кричущі наслідки. Чи правий я виявився?

Минув рік. І от результат. З 40 постраждалих сімей наразі в нове житло в'їхали аж ДВІ сім'ї. Решта ще й досі микаються в гуртожитак та у родичів, обіцяне їм житло наразі до заселення непридатне. Скільки буде тягнутися процес надання житла - невідомо. Ще під час вручення сертифікатів Зеленським, експерти звернули увагу на те що сертифікати були від доволі сумно відомої на будівельному ринку контори - KSM. Описань подвигів цього забудовника - повен інтернет.

Сім сімей наразі нового житла не побачили взагалі - їх благополучно годують обіцянками-цяцянками. Як бачимо "півтора місяці" по Зеленському виглядають просто зловісно.

Простіше кажучи. Зеленський всіх цих людей банально і цинічно обдурив. Він пообіцяв людям те, чого не виконав, або виконати не міг. Власне, він не тільки їх, він всю країну обдурив. На жаль - не всі це поки що усвідомили.

На річницю вибуху на Позняках знову стався вибух - в селищі Білогородка на Київщині. Одна особа загинула, троє шпиталізовані. Цього разу Зеленський на квартирах не піарився.