Ранок 229 доби жорсткої фази

Ранок 229 доби жорсткої фази

1. Чи було щось неочікуване сьогодні зранку? Ні, ми всі підсвідомо розуміли, що саме так буде виглядати помста Путіна за успіхи ЗСУ. На жаль, у нього залишилася певна кількість Калібрів, Кинджалів та Іскандерів. Безумовно, багато радянського мотлоху: Х-59, Х-101. Літаки та підводні човни. Іранські "Шахіди", які росіяни називають "Герань". У них є зброя, у них є армія "другої свіжості". Але у них немає майбутнього.

2. Судний день "по Медведеву" виглядає так: ракети з російських літаків та підводних човнів на мирні міста, знищена та пошкоджена енергетична інфраструктура. За незаконний міст по якому підвозять танки та ракети, відповідає скляний міст, побудований для прогулянок киян. Війна в уяві виродків з російського керівництва - це розмін власних танків на приватні автомобілі українців, знищення українських дітей в обмін на вбитих під Бахмутом зеків-вагнерівців, пошкоджена електрика для лікарень в обмін на розбиті склади з боєкомплектом.

3. Що ще потрібно Заходу, щоб оголосити Росію терористичною державою? Захоплення та обстріли об'єктів атомної енергетики - не діє, погрози ядерною зброєю - не діє. Маріуполь, Кременчук, Северодонецьк - мало? Буча, Ірпінь, Бородянка - теж мало? Цвинтар в Ізюмі?

Може, на Вас подіяв вибух на газогоні до Вас? Ні, у Вас є 90% газу в сховищах? Будете чекати літаків, які піднімаються над Калінінградом з ракетами, націленими на Берлін та Варшаву? Або Посейдони біля берегів Потомаку?

Невже, не час діяти?

4. Вони не зупиняться доти, доки літаки, що несуть ракети, не згорять на аеродромах, поки "Шахіди" падатимуть одразу після вильоту на російські міста, поки потік біженців з Криму не накриє Москву та Ростов, поки щоденні поховання знищених російських військових не зроблять свою справу - кожен росіянин повинен зрозуміти, що ворог не на київських пагорбах, а за кремлівськими стінами та у бункерах для еліти.

5. А що далі? Потрібно заспокоїти дітей, перевезти їх знов у захищені місця тим, у кого вони в містах, що піддаються ударам російських ракет, допомагати ЗСУ та зберігати спокій. ЗСУ звільнить нашу територію і захистить країну. З перших двох хвиль обстрілів (75 ракет) збито 41. Далі буде нова зброя, нове ППО, ПРО та перемога над окупантом.

Красовицький щоденно