"Рашистів на дно - 01.01.2023" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 01.01.2023" - Ростислав Павленко

Перед Новим роком кремлівські пропагандони поширили серед засобів масової пропаганди методичку - як правильно брехати про те, що все іде за планом.

У ЗМІ вже достатньо розібрали цю маячню - яка сягає глибин вже не російської, а північнокорейської твореної реальності. Бракує хіба виграного рф чемпіонату світу з футболу та висадки на Місяці.

Але самі підходи таки дають розуміти, чим марять кремлівські злочинці. Вони мнять себе «лідерами» незахідного світу - і з цього виводять і свої маніакальні плани, і мотивацію для своїх орд.

Адже їх, «лідерів», усі начебто мріяли захопити і знищити, і вони лише «захищаються».

Ця стара російська пісня на новий лад має дати пояснення, чому війна триває, а «пабєди» не видно. І суперечності в цій картині, підмічені експертами, рашистів не лякають: вони кажуть масам те, що ті звикли, а головне, хочуть чути.

Після ракетного передноворіччя і шахедної новорічної ночі (на тлі безупинного обстрілу прифронтових міст) цивілізований світ, повернувшись зі святкувань, побачить чергові докази: нинішню росію можна повернути до цивілізованого стану, лише завдавши їй олнозначної і безсумнівної поразки.

Бо без цього відчуття безкарності і «бєзпрєдєла» штовхатиме рашистів на нові і нові злочини.

І саме це розуміння належатиме чимшвидше донести до наших союзників: вони осягають його і самі, але час дуже дорогий. Шлях до миру лежить через відправлення росії на дно.

1. Високий представник Європейського Союзу Жозеп Боррель заявив, що у ЄС "рішуче налаштовані” й надалі підтримувати Україну, зокрема й у 2023 році.

2. Посол США Брінк заявила, що російські ракетні обстріли лише посилюють рішучість Сполучених Штатів.

3. Болгарія так і не домовилась про постачання газу з РФ на 2023 рік.

4. Генсек НАТяо Столтенберг закликав партнерів по Альянсу продовжити постачання зброї Україні, оскільки це - найкоротший шлях до миру.

5. Тим сасом путін, на думку оглядачів The Washington Post, все більше ізолюється від російських еліт через невдачі в Україні.

І далі ж буде!