"Рашистів на дно - 13.10.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 13.10.2022" - Ростислав Павленко

Reuters цитує «високопоставленого представника НАТО» про те, що Альянс готується дати "фізичну відповідь" у разі ядерного удару рф. Такі сигнали мають відбити бажання у путінського оточення виконувати злочинний наказ про застосування ядерної зброї – якщо він буде відданий.

Тим часом на конвенційних фронтах росія вщент програла голосування Генеральної Асамблеї ООН – і справді час ставити питання про її виключення з цієї організації як держави-порушника Статуту, агресора і терориста.

Україні за підсумками чергової зустрічі у форматі "Раммштайн" буде надано озброєння для захисту повітряного простору, покращення можливостей артилерії і забезпечення наступу бронетехнікою.

ЄС задіює фінансові інструменти для довготермінової підтримки України.

А рашистська економіка продовжує просідати – аж до самого дна.

1. Загальні прибутки російського бюджету скорочуються третій місяць поспіль.

2. Імпорт нафти в Європу досяг 2-річного максимуму навіть попри скорочення частки росії. Це означає, що Європі вдається диверсифікувати свої закупівлі сирої нафти напередодні майбутніх санкцій проти рф.

3. Натомість росія, аби терміново залучити кошти для розконсервації техніки, екіпірування мобілізованих і закупки озброєнь у інших терористів, як-от Ірану, має уже різати курей, які несли золоті яйця.

Для російських виробників зрідженого природного газу (ЗПГ) з наступного року запровадять підвищену ставку податку на прибуток від 32% до 34%.

4. Розширюються заходи захисту Європи від напливу росіян. Уряд Болгарії припинив угоду про безвізовий в'їзд для росіян із дипломатичними та службовими паспортами. А з 25 жовтня заборонить в'їзд до країни росіян із туристичними шенгенськими візами Чехія.

5. Нерадісно і на ринку традиційних антидепресантів. Нова Зеландія включила до нового пакету антиросійських санкцій заборону на постачання до росії свого вина.

Заборона торкнеться популярного у росіян совіньйон блан, на який припадало до 90% імпорту.

І далі ж буде...