"Рашистів на дно - 14.11.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 14.11.2022" - Ростислав Павленко

США повідомили, чи продовжать санкції проти рф після закінчення війни в Україні.

Вважається, що санкції щодо країни-агресора росії будуть переглянуті після закінчення війни. Утім, частина обмежень може залишатися в силі.

Вже зараз треба планувати дії, які утримають росію на дні – аже поки в результаті депутінізації і деімперизації вона не перестане створювати загрозу світові.

1. Від мобілізації до Грузії втекли 700 000 росіян - президент Саломе Зурабішвілі.

За її словами, зараз у країні залишилося приблизно 100 000 росіян, решта вирушила з Грузії до третіх країн.

Здебільшого, це молодь та представники середнього класу.

2. На рф через введені санкції виник гострий дефіцит медичних препаратів, планові операції переносяться на невизначений термін - повідомило ГУР України.

МОЗ рф видало наказ, згідно з яким всі регіони країни-окупанта зобов’язали створити недоторканий запас лікарських засобів на 4 місяці.

У зв’язку зі збільшенням інтенсивності бойових дій, відповідно збільшуються санітарні втрати окупантів.

3. Тим часом, російські хірурги визнають, що запас медикаментів різко зменшується і це вже впливає на проведення хірургічних операцій та на галузь в цілому. Відновлення запасів не проводиться. Через наявний дефіцит відзначається суттєве зростання цін на медичні препарати.

4. Першу в історії Мозамбіку партію зрідженого газу з гігантського родовища Coral South на шельфі країни в Індійському океані поставлено на світовий енергетичний ринок, газ надійшов до країн ЄС, повідомляється в прес-релізі італійської енергетичної групи Eni, яка очолює консорціум іноземних учасників проекту.

Таких новин стає і ставатиме дедалі більше мірою того, як світ готується обходитись без росії.

5. У мобілізованих росіян, які проходять підготовку в Курській та Брянській областях, суттєво погіршується морально-психологічний стан через відмінність картинки російської пропаганди від дійсної ситуації.

Впливають на такий стан нелюдські умови перебування та відсутність обіцяних виплат.

Про це повідомляє Генштаб – але це стає дедалі видніше і з відкритих джерел. Почастішали «жіночі бунти» - коли родички мобілізованих їдуть до місць «підготовки» своїх рідних і там влаштовують протести. Дедалі частіше бачимо повідолення про конфлікти між мобілізованими, або ними і офіцерами.

І далі ж буде