"Рашистів на дно - 15.11.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 15.11.2022" - Ростислав Павленко

Премʼєр-міністр Китаю Лі Кецян наголосив на «безвідповідальності» ядерних загроз росіян.

Президент США Байден і лідер КНР Сі Цзіньпін заявили, що ядерна війна «ніколи не повинна вестися і ніколи не може бути виграна», а також наголосили на неприйнятності використання або загрози застосування ядерної зброї в Україні.

Обговорені також інші питання взаємного інтересу – які навряд чи сподобаються рашистам. Хворобливого бажання путіна утягнути за собою весь світ не розділяють і ті, на кого він сподівався. Тому шлях у росії – на дно. Швидше, ніж багатьом здається.

1. Парламент ЄС проведе голосування щодо резолюції про оголошення рф країною-терористом наступного тижня, повідомляється на сайті Європейської народної партії.

2. ЄС готовий до запроваджегння граничної ціни на російську нафту, спільнота підготувала всі необхідні для цього політичні інструменти, - повідомила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн.

3. Кабмін Німеччини націоналізує колишню дочірню структуру "Газпрому" - компанію SEFE (Securing Energy for Europe), якій належить найбільше в Західній Європі підземне газосховище "Реден".

4. У містах рф через санкції скасували 200 маршрутів громадського транспорту.

Зокрема, російські міста через санкції зіткнулися з нестачею автобусів.

5. Зате у 2022 році попит на приватні бункери на росії зріс більш, ніж учетверо. Особливо сильне зростання було зафіксовано після початку на росії часткової мобілізації.

І далі ж буде...