"Рашистів на дно - 16.10.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 16.10.2022" - Ростислав Павленко

Демонстративні масові ракетні атаки рашистів мали б показати (насамперед власному населенню) їх «рішучість продовжувати спеціальну воєнну операцію» - але натомість полегшують розуміння союзниками України невиправності рашистського керівництва і необхідності розширення підтримки України, а також упередження сценаріїв застосування агресором ядерної зброї.

НАТО у понеділок почне навчання із залученням бомбардувальників B-52 "Stratofortress" і легендою, яка допускає «ядерні» сценарії. «Ці навчання допомагають гарантувати, що ядерне стримування альянсу залишається безпечним, захищеним і ефективним», — заявила речник НАТО Оана Лунгеску.

У навчаннях візьмуть участь 14 країн і до 60 літаків, включаючи найсучасніші винищувачі та американські стратегічні бомбардувальники.

Керівництву росії посилається чіткий сигнал: тронеш «червону кнопку» - будеш загнаний у кам’яний вік. Недарма відставні західні генерали вже кілька тижнів живописують варіанти знищення російських сил конвенційним, але нищівним ударом НАТО.

Утім, найкраще, щоб рашисти уникли такого сценарію – і пов’язаних із ним українських втрат. Повільне варення жаби триває – ЗСУ на фронті, а союзники – підтримкою і санкційними обмеженнями заганяють рашистів на дно.

1. За даними уряду США, санкції особливо сильно вдарили по здатності ЗС рф виробляти двигуни для танків, літаків та гелікоптерів.

2. російські підприємці, які ведуть бізнес у Гонконгу (своєрідному мосту між західними і китайською бізнес-сферами), повідомили про труднощі при здійсненні банківських операцій із місцевими банками через запровадження з боку західних країн антиросійських санкцій.

3. Чотири криптомайданчики відмовляються працювати з росіянами після санкцій Євросоюзу.

4. Найбільший виробник холодних криптогаманців Ledger заявив, що більше не постачатиме свою продукцію в рф.

5. На рф різко зріс попит на чіпування тварин після початку часткової мобілізації

Така послуга потрібна для в'їзду з твариною в більшість зарубіжних країн.

І далі ж буде