"Рашистів на дно - 16.11.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 16.11.2022" - Ростислав Павленко

У цьому немає нічого дивного. Якщо постійно творити зло, воно завдає шкоди авторові.

Так було на Майдані – коли здавалося, що ситуація заходить у безвихідь, рашисти штовхали своїх маріонеток на Банковій на чергове безумство. Тепер пригріли маріонеток у підмосков’ї. Так було з початком вторгнення у 2014. Коли здавалося, що світ заплющить очі, затулить вуха і переконає себе, що все гаразд – рашисти збили пасажрський літак, обстріляли маршрутку чи мирні міста «градами».

Це ж триває і тепер. Запуск, за деякими джерелами, до сотні рашистських ракет явив диво роботи української ППО, надзвичайний хист ремонтників – і жертви та руйнування у братній Польщі. Задіяно 4 статтю Договору НАТО, що передбачає термінові консультації. Зокрема, про задіювання статті 5 – про застосування іншими членами Альянсу своїх збройних сил на допомогу тому з них, хто зазнав нападу.

Речники США і ЄС, а також Чехії, Словаччини, Латвії та інших виступили з засудженням дій росії. Цей список подовжиться – адже ракети, які влучили на польську територією, виявились рашистськими Х-101. Будуть і дії. І якщо не відразу стаття 5 – то збільшення, кількісне і якісне, допомоги Україні.

Білий дім просить Конгрес про $37,7 млрд на підтримку України, з них $21,7 мільярда — на військову, розвідувальну та іншу оборонну підтримку.

А Євросоюз готує нову довгострокову стратегію відносин із росією, у якій ключовим принципом буде позначено «ізоляцію» рф – шляхом запровадження санкцій і забезпечення їх виконання, а також притягнення до відповідальності рашистів-винуватців воєнних злочинів.

Злочини росії тягнуть її на дно. І у цивілізованому світі міцнішає розуміння, що росія у нинішньому вигляді існувати не може – бо ніхто не може почуватись поруч із нею безпечно. А скажених тварин усипляють.

1. Несировинні доходи російського бюджету впали на 20%.

2. "Газпром" за 10,5 місяця знизив видобуток газу на 19,2%, і експорт газу у «дальнє зарубіжжя» - на 43,4%.

3. Тепер росії загрожує повна ізоляція від іноземної мікроелектроніки: США запровадили санкції проти постачальників-посередників.

4. Впровадження та дотримання граничної ціни на російську нафту буде жорстким.

5. Влада Польщі ввела щодо компанії EuRoPol Gas, яка володіє частиною газопроводу Ямал — Європа, тимчасове примусове управління.  

І далі ж буде...