"Рашистів на дно - 17.07.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 17.07.2022" - Ростислав Павленко

На тлі повідомлень про продаж Китаєм росії військових технологій і товарів згадується, як зверхньо і зухвало відгукуються про китайців рашисти. І як мовчки і покірно рф виконала всі територіальні побажання Китаю на кордоні між країнами.

Китай користується із ситуації, використовуючи росію там, де йому вигідно – і відмовляючи в підтримці там, де це може йому зашкодити.

Тому шлях до перекриття співпраці рашистів із іншими режимами – посилення системних санкцій і перекриття можливих лазівок для їх обходження. А також створення альтернатив для російського експорту. Тим швидше їхня економіка опиниться на дні, і тим швидше вони не зможуть продовжувати війну і будуть змушені піти із загарбаних територій. І лише це принесе мир у регіоні і світі.

1. Саудівська Аравія оголосила про збільшення виробничих потужностей до рівня 13 мільйонів барелів на добу.

Це стало реакцією на прохання Президента США Байдена збільшити видобуток нафти з 9,2 до 13 мільйонів барелів на добу.

Саудівська Аравія пообіцяла підтримувати баланс світового ринку нафти. На практиці це означає стабілізацію цін і можливість заміни російської нафти на ринку.

2. Мінпромторгу росії повідомили, що за підсумками 2022 року на росії на 50% скоротиться обсяг виробництва та продажу легкових автомобілів.

3. Війна дедалі більше відчувається пересічними росіянами.

56,5% повідомили, що змушені заощаджувати на продуктах; у 39,1% знизився дохід сім'ї; 11,8% втратили роботу. І це, великою мірою, лише початок.

4. Міжнародне рейтингове агентство Moody's заявило, що білорусь допустила дефолт із зовнішніх боргових зобов'язань. Слідування у фарватері рф нічого хорошого не приносить.

5. Чемпіонат Європи 2023 року з художньої гімнастики, який мав відбутися у москві, перенесено до Баку.

Далі буде...