"Рашистів на дно - 23.10.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 23.10.2022" - Ростислав Павленко

Нещодавно путін придумав, як побороти алкоголізм на росії: "Треба, щоб людям було чим займатися". Цим одкровенням терорист і диктатор поділився з губернатором … Магаданської області.

"Треба, щоб людям було чим займатися. Упевнений, не заборона, а саме можливість зайнятися саморозвитком, цікавою справою, розвивати свої хобі – ось це надзвичайно важливо, це точно абсолютно допоможе", – сказав путін. Очевидно, для того рашистів і відправляють помирати в Україну – для саморозвитку у цікавому хобі.

Щоправда, ті, хто застав срср, пам’ятає: боротися на росії з алкоголізмом – дуже погана прикмета. Хто починає – кінчає на дні.

1. Німеччина, США, Великобританія та Франція закликали ООН провести розслідування імовірного використання росією іранських ударних безпілотників під час війни в Україні.

Вони вважають, що постачання цих дронів стало порушенням резолюції Ради безпеки ООН, прийнятої у зв'язку з ядерною програмою Ірану.

2. Наприкінці жовтня чи на початку листопада Мозамбік може відправити першу партію зрідженого природного газу (ЗПГ) до Європи з плавучого терміналу Coral Sul, який знаходиться під управлінням нафтогазової компанії Eni.

ЗПГ-проекти стали особливо цікавими для інвесторів через намір Європи відмовитися від російських енергоресурсів. Вони формують майбутнє світу без росії.

3. АвтоВАЗ розглядає можливість скорочення плану виробництва автомобілів у 2023 році.

Обговорюється зниження планових показників менш як до 400 тис. одиниць. Це вже друге скорочення виробничої програми заводу наступного року. У першому згадувався показник «понад 400 тис. одиниць», що приблизно на 15% менше від початкового плану в 500 тис. машин.

Схоже, що видати сім’ї кожного убитого «мобіка» по «ладі-домовині» уже не вийде.

4. Уряд росії заклав до бюджету рекордне зниження реальних пенсій росіян.

5. Обсяг російського фонду національного добробуту до кінця 2024 року щодо ВВП знизиться до мінімальної позначки за 20 років – 3,7%. Влада рашистів майбутнього для своєї країни не бачить.

І далі ж буде...