"Рашистів на дно - 25.10.2022" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 25.10.2022" - Ростислав Павленко

За використання «брудної» або ядерної бомби росія матиме однакові наслідки, - заявив речник Державного департаменту США Нед Прайс, якого цитує Reuters.

США та інші країни Заходу звинуватили росію в загрозі використання пристрою з ядерним матеріалом у якості приводу для ескалації в Україні.

Відповідаючи на запитання, чи буде Вашингтон ставитися до використання «брудної бомби» так само, як до будь-якої іншої ядерної бомби, Прайс підкреслив, що реакція на дії росії буде однаковою в будь-якому випадку.

Єдиний спосіб принести мир у світ – відправити на дно вбивцю і агресора.

1. Зростання цін на електроенергію для промисловості на росії прискориться.

Експерти попереджають, що на практиці ціни зростатимуть швидше очікуваних профільним регулятором 8,6%. По-перше, через зросте на через стагнацію попиту та подорожчання газу. А по-друге - через можливе виведення до резерву 15 ГВт ТЕС на ефективних іноземних газових турбінах, що може призвести до зростання цін РДН на 7–10% у середньому по ринку.

2. Азербайджан планує відновити експлуатацію нафтопроводу Баку – грузинська Супса на березі Чорного моря. Пропускна спроможність труби - близько 7 млн. тонн нафти на рік.

Таке рішення повертає перспективи призабутому проекту транспортування каспійської нафти трубопроводом Одеса-Броди на Гданськ.

Також протягом наступних п'яти років Азербайджан має намір подвоїти постачання газу до Європи.

3. Венеційська комісія визнала законною та пропорційною заборону Молдови на демонстрацію символіки, яку російська армія використовує у війні проти України.

Уряд Молдови запросив думку комісії щодо запровадження заборони на демонстрацію цих символів, оскільки молдовські комуністи та соціалісти виступили проти рішення.

Бажаючи підіграти росії, молдовські ліві зробили їй ведмежу послугу: тепер заборона символіки агресії отримала правові підвалини, що дозволить успішніше боротись із її носіями і рашистськими пропагандонами.

4. Російській промисловості бракує працівників.

Рекордні показники «кадрового голоду» у промисловості відзначені на тлі відтоку кадрів, спричиненого частковою мобілізацією, вважають експерти.

5. Через масову мобілізацію машиністів, поїзди в московському метро можуть почати ходити рідше.

І далі ж буде...