"Рашистів на дно - 26.01.2023" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 26.01.2023" - Ростислав Павленко

На росії почали готуватись до виправдання своєї поразки.

Такий собі константін гаврилов, глава рашитської делегації на безпековому форумі ОБСЄ у Відні несе маячню про «снаряди з урановим сердечником» для Leopard2, Bradley i Marder. Верещить, що це «брудна бомба» - хоча це давня рашистська лякалка, здатна справити враження хіба що на глядачів раша тб.

Паралельно пригожин завиває, що його найманці начебто не отримують підтримки від інших рашистських сил - чим намагається виправдати дуже скромні результати, попри величезні втрати. А записні «воєнкори» ниють з приводу невдалого наступу на Запоріжжя, яке було зірвано, толком не розпочавшись.

Війна триввє, попереду ще дуже складні часи. Але ноти істерики, відчаю і безнадії у рашистів - це гарні складові їх майбутньої плразки.

А тим часом:

1. Біржові ціни на газ у Європі втрачають 4,68% і торгуються за $627,36 за тисячу кубометрів.

2. Польща знайшла заміну російській нафті і не продовжуватиме контракт з «роснєфтью».

3. У ЄС погодили продовження всіх економічних санкцій проти рф.

А за заявами польських дипломатів, десятий пакет, який нині обговорюється, має «запечатати» спрсоби обходу санкцій, які придумують рашисти.

4. Відтак російська влада різко посилила податковий тиск на бізнес, щоб закрити «дірку» в бюджеті, яка стрімко розростається на тлі падіння доходів від експорту нафти та газу.

5. За січень–жовтень прострочена заборгованість російського бізнесу перед бюджетами всіх рівнів та позабюджетними фондами підскочила на 66%.

Прострочення по внесках, які сплачуються до Єдиного соціального фонду досяглирекордних з 2019 року 50,1 млрд руб.

Прострочена заборгованість з податків стала більшою на 28,2 млрд рублів і на початок листопада становила 70,9 млрд рублів - максимум з 2020 року.

І далі ж буде...