"Рашистів на дно - 28.02.2023" - Ростислав Павленко

"Рашистів на дно - 28.02.2023" - Ростислав Павленко

Голова об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі у нещодавноьому інтерв‘ю Financial Times знову підтвердив підхід, який застосовують союзники у допомозі Україні. Він сказав про необхідність бути «дуже свідомими стосовно управління ескалацією», зважаючи на наявність у агресора ядерної зброї.

Тобто, вкотре підтверджено принцип «варення жаби»: у рашистів до останнього має зберігатися ілюзія можливості «перемоги»- аж до моменту, коли настане розвал. А тоді ядерний сценарій стане нездійсненним у прямому сенсі цього слова: застосування ядерної зброї потребує технічної участі чималої кількості людей, у яких в умовах розвалу не буде мотивів іти на найстрашніший з можливих злочинів і виконувати наказ про застосування зброї масового знищення, навіть якщо він встигне надійти.

Відповідно, і важкі танки, і літаки, і багато іншого Україна таки отримає - «у відповідний момент», як люблять казати представники західних політичних кіл. А от коли цей момент настане - залежить від наполегливості України. І не лише в переговорах, але й у забезпеченні ЗСУ всім необхідним власними силами.

Тож, коім повернення виплат військовим, належить максимально спрямовувати наявні бюджетні кошти також на купівлю боєприпасів і спорядження, яке необхідне військовим на полі бою. Саме реалізація цього пріоритету прискорить і надання технологічної допомоги з боку союзників: бо жаба в казані вже доходить, час підвищувати температуру.

1. Золотовалютні резерви рф станом на 17 лютого 2023 скоротилися за тиждень на $6,9 мільярда

2. Volkswagen заборонив своїм китайським заводам постачати машини до росії.

3. Авіаперевезення між росією та Китаєм можуть зменшитися у 2023 році на 60-70% порівняно з 2019 роком.

4. Євросоюз зобов'язав підсанкційних росіян повідомити про свої активи для їхнього блокування.

5. З початку 2023 року по всій росії стартувало майже вдвічі менше нових проектів будівництва житла, ніж у попередні періоди.  

Нема чого інвестувати.

І далі ж буде...