Рашистсько-совковий коктейль "три-в-одному" - Павло Бондаренко

Рашистсько-совковий коктейль "три-в-одному" - Павло Бондаренко

Оскільки багато хто не розуміє, чому вони гатять з арти по селах, поясню. Вони так воюють. Це не жарт. У них ще радянські настанови та статути. У нових обкладинках. А там написано, що згідно до розрахунків, щоб убити одного солдата противника треба вистріляти три снаряди. Пригадуєте кадри з чеченських війн, як їхні гаубиці молотять по лісу на схилах гір? Відстріляли 120 снарядів - пишуть: знищили загін бойовиків у кількості 40 осіб.

Так і тут. Шарахнули три десятки снарядів - звітують: знищено 10 бойовиків "Азова".

Але у Чечні можна було гатити по лісу, бо вважалося що бойовики саме в лісах ховаються. А у нас гатять по селах, бо вважається, що "націоналістичні батальйони" ховаються в селах. Пригадуєте, як їхній телевізор розповідав, що у пологовому будинку Маріуполя жінок і немовлят немає - там "Азов". І у тетрі теж - "Азов". У них всюди суцільний "Азов".

Тому ось така війна. У них нічого з часів ДВС не змінилося: випуляти мільйони тонн снарядів "по площах", за принципом "авось куда-то попадет", бобмардування авіацією теж "на кого Бог пошле".

Я служив строкову ще за СРСР. Окрім всього іншого у випадку війни наша бригада мале воювати як мотострілецька. Досі пам'ятаю, як літьоха читав зі свого конспекту: "Наступление мотострелковой роты считается невозможным, если плотность огня противника превышает 14 пуль в минуту на погонный метр фронта".

Тобто вони досі моляться на щільність вогню, тоді як стандарти НАТО вимагають точності. Яскравий приклад - російські та натівські РСЗО. у американців системи розраховано на точність. Там і системи керування, і розрахунки траєкторії, і корегування. Радянсько-російські БМ-21, вони ж "Гради" - це стрілянина "по площах", за мінімального прицілювання, тому ракети летять, мов бик сцяє. Те саме з "Ураганами", "Смерчами" і т. п. "погодними феноменами". "Іскандери" та "калібри" не беру - це товар "штучний" і війни не виграє.

Звідси оце все за ними залишається - суцільні руїни. Плюс феноменально низький рівень підготовки розрахунків артсистем. Плюс накладається варварська середньовічна "тактика випаленої землі", яка полягає в тому аби масовими бомбардуваннями змусити населення тиснути на владу щоб та здавалася.

Такий собі рашистсько-совковий коктейль "три-в-одному".

Але така війна сама по собі дуже затратна. Вони може бути лише як "блвц-кріг", якщо затягується - ресурси швидко закінчуються. У ДСВ Радянський Союз втримався лише завдяки ленд-лізу, що визнавав сам Сталін. Зараз ленд-лізу немає.

Недаремно Путін своїх генералів матюкає що ті втрачають багато техніки та боєприпасів. Солдат баби ще народять, а от гармати-снаряди-ракети...