"Раз на десятиліття...2004 рік... 2014 рік... Wait... Oh, shit!" - Будем всех бамбить!

"Раз на десятиліття...2004 рік... 2014 рік... Wait... Oh, shit!" - Будем всех бамбить!

...українська влада таки примудряється довести народ до такого стану, що абсолютно різні верстви та групи населення раптом об'єднуються та блискавичним рухом цю владу зносять. Обирають прозахідного демократичного президента, а далі...

Зазвичай цей процес підвищення градуса суспільного настрою починається з двох процесів — однією рукою нагинають більш менш незалежних опозиційних журналістів, а іншою рукою віджимають бізнеси. І, традиція, це відбувається на тлі рожевого киселю на вуха по каналу 1+1.

Я ненавиджу Бігуса. Ось усіма своїми нейронами я його ненавиджу і зневажаю за те, що він своїми зусиллями сприяв появі нинішніх екземплярів у владі. Але я не радію і не зловтішаюся з приводу того, що сталося з ним. Мене сам факт накату державних структур на журналістів заганяє у найжорстокішу депресію через можливі наслідки.

Я нічого не знав і не знаю про Мазепу та Concorde Capital. Але коли за потенційної шкоди державі 7 мільйонів гривень, прокурори просять заставу 700 мільйонів гривень... надто вже очевидна гидота коїться.

Нинішня влада і державні структури вважають, що вибори їм не загрожують в найближчому проміжку часу (до закінчення дії воєнного стану), а тому просто пустилися береги. Будь-яку критику затикають фразами про необхідність об'єднання, будь-яку форму протесту розцінюватимуть "російським ІПСО". І так, у нас зараз навіть "крутіше", ніж 1+1 - у нас єдиний г̶о̶в̶н̶о̶м̶е̶т̶ марафон.

2004 рік... 2014 рік... Wait... Oh, shit!