Реєстрацію для участі в ЗНО продовжили до 19 квітня

Реєстрацію для участі в ЗНО продовжили до 19 квітня

Термін реєстрації на ЗНО, яку необхідно здійснити для участі в національному мультипредметному тесті, продовжили до 19 квітня 2022 року.

Таке рішення ухвалили в Міністерстві освіти та науки.

Як уже пояснювали раніше в Українському центрі оцінювання якості освіти, для організації мультитесту для вступу на бакалаврат потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників цих випробувань.

Таку інформацію центр отримує з бази даних реєстрації для участі в ЗНО.

Саме тому всі потенційні учасники вступної кампанії у 2022 році, які планують брати участь у мультипредметному онлайн-тесті, мають до 19 квітня сформувати реєстраційну картку учасника.

Випускникам минулих років, які мають результати ЗНО 2019–2021 років і планували цього року вступати за ними до вишів, необхідно також сформувати реєстраційну картку і до 19 квітня надіслати комплект документів до Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

«Порядок вступної кампанії ще не оприлюднено, тому ми не можемо бути впевненими, що для вступу будуть використовуватися результати ЗНО минулих років», – зазначили в УЦОЯО.

Також в Центрі повідомили, що після оприлюднення остаточного варіанту правил прийому до закладів вищої освіти у таких абітурієнтів буде можливість у травні відмовитися від проходження тестування на своїй Інформаційній сторінці.

Якщо ви уже зареєструвались для участі в ЗНО, повторно формувати картку не потрібно.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ