"РЕАЛЬНІСТЬ ТИМОШЕНКО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"РЕАЛЬНІСТЬ ТИМОШЕНКО" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Смішні фото Тимошенко з хот-догом на стоянці мене все більше переконують в простому факті – Юлію Володимирівну тихо зливає її ж власне оточення. Я не знаю звідки ті фото взялися. Але припускаю, що то все ж таки не знімок папараці – ті фото злив хтось з оточення ЮВТ. І не тільки це.

З чого почалася справа СБУ про «Піраміди» Тимошенко? З заяви нардепа Немировського – саме він перший оприлюднив деталі схеми. А звідки їх взяв Немировський? На це питання відповів він сам – йому повідомив і надав документи про систему один з її учасників, тобто особа з «Батьківщини». Навіщо вона це зробила? Версій тут може бути дві. Перша – людина усвідомила масштаб порушень і вирішила їм запобігти. Версія, чесно кажучи – так собі, особи з високими моральними якостями наразі у структурах «Батьківщини» надовго не затримуються. Та сама Катерина Гандзюк – як приклад. Тому версія друга – особі яка передала матеріали Немировському були потрібні арешти коштів, аби прикрити їхнє… розкрадання. Враховуючи те наскільки швидко спрацювала СБУ не виключено що їй від самого початку передали дані по кількох областях, а отже ідеться про когось в центральному штабі «Батьківщини». Але – це тільки припущення.

Бюджети виборчих штабів розкрадають частенько у багатьох політичних силах. Але тут, певно йшлося про обсяги такі, що для прикриття знадобився справжній буревій – масові арешти коштів по всій Україні. А це в свою чергу говорить про те, що частина штабу Юлії Тимошенко в її перемогу категорично не вірить, і наразі займається тим що на її програші намагається нагріти собі руки.

Погляньте на малюнок наведений мною. Не сміявся з нього лише лінивий і фанат Юлії Володимирівни. Абсурдність наведеного рейтингу очевидна – цим рейтингом ЮВТ себе виставила на посміховисько. Навіщо ж його опублікували?

Я маю лише одну відповідь на це питання. Цей рейтинг штаб Юлії Тимошенко представив для самої Юлії Тимошенко – і вона в нього свято повірила. Вона справді щиро вірить, що перемагає з відривом, а рейтинги що показують їй третє місце – «куплені шоколадним баригою». Чому? Та тому, що саме таку інформацію їй подають її штаби.

Відбувається саме те, про що свого часу писав в тому числі і я. Ці рейтинги, у десять разів завищена відвідуваність мітингів Тимошенко, «теплі ванни» на телеефірах, та неймовірні результати роботи штабів і «технологічних груп Дубіля» про які розповідає Юлія Тимошенко в злитому щойно записі, роблять для Юлії Тимошенко аби відрапортувати – все робиться правильно, результати захмарні! Бо ніякої іншої інформації чути вона не хоче.

З відколом від «Батьківщини» партії «Народний фронт», від Тимошенко пішли всі ті люди, які тривалий час були її політичними партнерами і які уміли стримувати Юлію Володимирівну в разі заносу – Турчинов, Яценюк, Медведєв тощо. Пішли вони від неї через те, що їх дістала авторитарність і безапеляційність Юлії Тимошенко, те що для неї істин залишилося дві – її і неправильна. З Юлією Тимошенко залишилися ті люди, які приносять їй інформацію, яка влаштовує саму Юлію Тимошенко – інші біля неї не приживаються. Певно – саме тому ми не бачимо навколо неї жодного відомого політексперта або політтехнолога, крім окремих «пенсіонерів».

Юлія Тимошенко не бачить загрози з боку Зеленського – вона переконана, що зустрінеться з Зеленським у другому турі (чого бажає їх спільний «партнер» Ігор Коломойський), або в крайньому разі – з Петром Порошенком. І виграє. Оточення її переконує в цьому. Вона справді вірить що лідер рейтингу – вона.

Що далі? Далі те саме, що відбувалося з усіма політиками, які з реальності спільної переселялися в реальність імені себе самих. Юлія Тимошенко повз другий тур пролетить. Оточення скаже їй: «голоси вкрали». Юлія Володимирівна вилізе на ефіри і закликає весь народ виходити на Майдани. На Майдани в найгіршому варіанті, народу вийде менше ніж міхо-майданчик. І оточення Юлії Володимирівні скаже: «Маємо що маємо».

Скаже – і задоволено пригадає чаруючий шелест вкрадених баксів.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко