"Реальний зашквар" - Карл Волох

"Реальний зашквар" - Карл Волох

«Здесь Паша Эмильевич, обладавший сверхъестественным чутьем, понял, что сейчас его будут бить, возможно даже ногами» (с)

Ви тільки згадайте, як нахабно він два роки тому розмовляв з нами, озвучуючи свої інтереси - про розрив із Заходом і переорієнтацію на Росію, про відмову повертати борги та «користь» дефолту. Він відверто гидував заради нас, нікчемних, приховувати свої «шкурняки». Згадайте демонстративну світлину з президентського кабінету 2019 і попільничку, яку йому догідливо поставив Зеленський.

І подивіться як «мєльтєшить», як дрібно бреше зараз - і в готелі разом опинилися випадково, і нічого не знав про приїзд Зеленського, тим паче, не бачився з ним…

Бо ситуація в Коломойського сьогодні дуже тривожна. Єдине місце на землі, де він може поки що почуватися спокійно - це Україна. Десь-інде його дістануть американці, чия юстиція є абсолютно невблаганною, а термін, який світить, вимагає безсмертя. Але й на батьківщині він перетворився на реальний зашквар для свого Голема-президентика, чия популярність падає «стрємітєльним домкратом» і викликає серйозні сумніви, що він досидить навіть свій перший термін.