Є речі, які мене страшать не менше війни

Є речі, які мене страшать не менше війни

І ці речі очевидні. Мене цікавить відповідь на просте запитання: чи адекватною є ця влада, чи адекватно оцінює ситуацію і загрози?

І коли на фоні забутого Маріуполя, окупованого Херсона, 2-х АЕС, в моїй стрічці спливає отака х.їта обоzzана, мене це лякає. Бо я починаю задумуватись про те, що ці неадеквати продовжують гру в рейтинги ЗАМІСТЬ оборони країни. Саме ЗАМІСТЬ, а не паралельно.

Не подобається Порошенко? - Та ми в курсі. Саме тому 3 роки тому обрали лудшего презідєнта, який МАВ забезпечити сотні пікапів і МАЄ їздити в Бучу, бо він Верховний головнокомандувач, ВІН, а не Порошенко.

І я вже зараз промовчу за Стугни, Вільхи, Нептуни, Корсари, за те що було впродовж цих 3 років, зокрема в МІСЯЦІ перед агресією.

Не подобається що Порошенко "піариться"? - витягуйте трухіна, дубінського, бужанського, колю каклєту, васю вірастюка, беріть беню, який намайнив мільярди доларів за 3 роки і ПІАРТЕСЬ ВИ БЛ.ТЬ.

Де ВАШІ пікапи, володимирозеленськомобілі, де ваші кулемети, де ваші батальйони? ДЕ БЛТЬ?

Ви знаходите гроші щоб платити цим нікчемним уйбкам, які ніхуя не вміють і ніколи нікого не робили за обсирання людини, ЯКА ДОПОМАГАЄ АРМІЇ, то чого ви не можете знайти гроші на армію?

Зупиніться, клоуни іпані, викиньте нах цих романенків, ворог за 20 км від Банкової, і мені наплювати на вас і ваші рейтинги, країну збережіть.

Mason Lemberg