"Рекорд..."

"Рекорд..."

Українці вперше побачили хто такий Зеля. До того він був клоуном, потім його ховали, потім він говорив, але в основному у вигляді записаних звернень і деяких коментарів на вузькі теми.
Сьогодні він вирішив, що став настільки професійним, що може виходити і говорити годинами про все що завгодно, за межами теплих ванн.

І те що я побачив, мене трохи засмутило, бо я думав про нього трохи краще ніж виявилося сьогодні, думав він більш самостійний.

То ж висновки:
1) Брехня як релігія. Він бреше. Бреше постійно, бреше навіть там де не треба і вірить в це. Вірить навіть в те, де брехня побита фактами.

2) Лайкозалежність, оплескозалежність як релігія. Ця історія про світовий рекорд - це взагалі апогей пздєца. Це коли чувак в кріслі президента витрачає цілий день на балаган аби йому дали грамоту. Лайки, суспільна думка (не важливо чи правильна вона і хто її формує) визначають його світогляд. І це пздц, особливо на фоні інформаційної війни кремля, якій він не протистоїть.

3) Як наслідок це сформувало достатно викривлене уявлення справедливості. Справедливість - це тоді, коли більшість людей одобрює. І не важливо чи винувата людина чи ні, і не важливо чого ці люди одобрюють той же арешт (навіть якщо основною причиною є огидна пика). З таким світоглядом живуть багато людей, але це якийсь абсолютно дефектний світогляд для Гаранта Конституції.

4) В нього відсутня власна думка і навіть мінімальна здатність до аналізу. Його думка повністю сформована оточенням і це видно навіть по тих суперечностях які він викладає. Тому я не здивуюся, якщо чутки про жорсткі ігри за доступ "к тєлу" мають місце. Входиш в довіру - отримуєш реальну владу, як мінімум, в якомусь напрямку чи галузі.

5) Він слабкий. Йому всі заважають, всі мемасики проти нього робить Порошенко. Бідний, не заглядає в американську пресу, там теж Порошенко все захопив. Всі винуваті, він хароший.

6) В таких умовах, його не те, що до Хйла пускати не можна, а й навіть до Лукашенка. Зрештою, я в цьому переконався ще під час візиту в Польщу, де односторонні поступки з нашої сторони були трактовані ним як неймовірний прорив. Але тепер зважаючи на його повну несамостійність, важко й прогнозувати можливі результати.

7) Маріонетка як суть. Маріонетка оточення. Маріонетка лайків. Маріонетка рейтингів. Маріонетка Порошенка.
Звісно, Порошенко ним не управляє напряму.
Ним управляє ненависть до Порошенка, змагальництво з ним, ненависть оточення до Порошенка.

Оця маріонетковість, це прагнення оплесків, брехня самому собі - це дуже небезпечна фігня, яка може похоронити не тільки його, а й Україну.
І походу немає інших варіантів його тормозити в неправильних рішеннях як сильні реакції на події громадянського суспільства.

Цікава деталь щодо вчорашнього бедламу.
Стосується того самого "рекорду".

Тобто, мало того, що мальчік виявився якось навіть по-дитячому залежним від слави і витратив цілий робочий день президента воюючої країни, щоб отримати дыкумент за самий длінний віртуальний прутень виготовлений з листя запареної в котячій сечі кропиви в купальську ніч...

Мало того, що що він з убітим іпальником грав здивування цьому 'призу'...

Мало того, що він має всі шанси отримати гран-прі Ростова за найбільший реальний прутень закинутий за комірець простому наріду...

Так, виявляється він ще й змагався з Хйлом і вусатим пu3dюком з сусідньоі колонії.
Тільки їм, цим диктаторам, і більше нікому в світі, не спало на думку годинами ляпати хйню.
Наш диктатор найдиктаторніший диктатор в світі. Диктаторніше Луки в 2 рази, а Хйла переіграл в 3.5 рази.
Ура!

Mason Lemberg