"РЕП І СКАБЕЄВА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"РЕП І СКАБЕЄВА" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

А це ж реально успіх! Через пісеньку-реп Володі Завгороднього "Я принес благую весть - снова, Порошенко будет здесь - скоро" вчора розкішно палало у Скабеєвої на російському ТБ. Схоже, поширення простенької пісеньки, противників п'ятого президента напружило настільки, що на сцену випустили Скабеєву. З чим активно вітаю ЗЕботву - зі Скабеєвою і відвертою ватою вони в дивовижній компанії.

Взагалі історія цієї пісеньки, це приклад того як вороги Порошенка від злості і переляку зіграли самі йому на руку. При чому на пустому місці. Пояснюю.

З Володею Завгороднім я знайомий з 17 років - ми обоє виросли в Запоріжжі. До речі, читачі які читали мій роман "Дівча в прицілі" мусять знати, саме Володя робив дизайн тої книжки, він професійний дизайнер. Володя - музикант. Час від часу він розважається пісеньками-реп, на різні злободневні теми.

Пісенька про яку ідеться, з'явилася банально. Володя хотів повідомити про приїзд Порошенка 17 січня. Хотів це зробити оригінально. Тому він написав простеньку пісеньку, зняв відео, змонтував, виклав її на Ютуб, ліг спати...

І прокинувся відомим. Тому що того дня до нього дзвонили з телеканалів, просили поставити його реп в ефір, і запрошували самого Володю. Далі підключилися ватно-зелені стррінки і канали. В намаганні довести всім, який отстой та пісенька Володі, вони добилися прямо протилежного - по мережі вона рознеслася хвилями. Про пісеньку Володі того дня писали топові ЗМІ.

Боже, якої тільки маячні я тоді не прочитав?! Вітчизняна журналістика як завжди - блиснула. Появу Володиної пісеньки приписували Турчинову і половині депутатів "ЄвррСолідарності". Про самого Володю писали якусь дрімучу дурню. Одним словом наші "недорогеньки" зробили все що могли, крім одного - не роцікавилися в самого Володі, хто він такий, власне?

А пісенька тим часом набирала слухачів. Рядки "Я принес благую весть - снова, Порошенко будет здесь - скоро" поширювалися як вірусні. Їх легко запам'ятовували і наспівували.

Силячись пісню Володі спаплюжити вата і ЗЕботва зробили саме те, для чого Володя свою пісню писав - про приїзд Порошенка до України дізналися навіть зовсім аполітичні люди.

І от тоді, певно, від безвиході до паплюження підключили Скабеєву. А це вже визнання. Бо коли тебе гнобить Скабеєва, це як знак якості - "істинний патріот". Заслужити палання Скабеєвої вдається не кожному. Сподіваюся - не востаннє.

Що тут скажеш? Нам було би дуже складно, якби противники не були йолопами.