"Революція повинна бути тільки одна - революція свідомості" - Олег Шарп

"Революція повинна бути тільки одна - революція свідомості" - Олег Шарп

У цивілізованій країні кандидата, який ухилявся б від військового призову під час нападу на його державу, а також не довів своє психічне здоров`я і незалежність від наркотиків, позбавили б права балатуватись у президенти ще на стадії висування. І тут постають три проблеми.

Перша: недосконале законодавство щодо виборів та призначення громадян України на вищі державні посади. І якщо пустота Зе обійме пост Президента, ми у черговий раз випишемо нові правила своєю кров`ю.

Друга: ми самі. Кандидат у ПРЕЗИДЕНТИ не володіє ЖОДНОЮ (а не тільки державною) мовою, не має навіть примітивного уявлення про науки управління державою та командування армією, а також нікому нічого не обіцяє. Відповідь на питання, чому у такому випадку за нього голосують українці, країна також має шанс написати кров`ю.

Але ніхто з нас не хоче нових революції, в якій ллється ця сама кров. Революція повинна бути тільки одна - революція свідомості. За це й боремось, а от як довго нам доведеться це робити, і є третьою та основною проблемою. Проте, поборемо. Доброго ранку!

P.S. О дванадцятій хтось буде біля стели на Майдані?

Helgi Sharp