"Результат тридцятирічної інформаційної оброки тубільців" - Юрій Каракай

"Результат тридцятирічної інформаційної оброки тубільців" - Юрій Каракай

"Проблема України в тому, що владна і бізнесова еліти глибоко антинаціональні. Так склалося. Більшість людей здатні споживати лише розтлумачену інформацію, сприймають світ через чужі думки і засвоюють виключно спродуковані іншими наративи. І це нормально, такими створив нас Бог, чи природа, якщо завгодно.

Ті, хто змогли захопити державні активи в 90-тих, заснували медіаімперії, головне завдання яких полягає в збережені статків та статусу власників і українська національна культура сприймається ними, як ворожа, що несе загрози. Саме ці ЗМІ згодовують населенню стандарти поведінки через аналітику, новини, кіно, шоу-бізнес, де українці представлені здебільшого різноманітними Притулами на підтанцьовках. І Верка Сердючка - символ ролі і місця нації в медіапросторі країни. Тому і Зеленський. Результат тридцятирічної інформаційної оброки тубільців. Коли духовно стерилізована нація остаточно втрачає честь, гідність, достоїнство. Коли безуглі і котлети засідають у парламенті. Коли шкарлети у Кабміні. Коли єрмаки і татарови на Банковій. Коли рештки національної еліти викошують російські снайпери і артилерія.

Безумовно, що ми переможемо, безперечно, колись ми створимо національну, демократичну, західну державу, але напевно, що вже не за мого життя.

Доброго ранку!"

====================

Цей пост Юра написав за кілька днів до своєї загибелі - 18.08.22р.

Не знаю, чи відчуває Воїн свою смерть на полі бою, але точно знаю, - він загинув, щоб пришвидшити процес перетворення України в таку, про яку він написав в останньому абзаці цього посту.

Світла пам'ять

Maria Neborachok