"РНБО проти Ахметова" - Віктор Бобиренко

"РНБО проти Ахметова" - Віктор Бобиренко

Ще раз про вчорашню історію. Данілов озвучив, що РНБО доручило СБУ дослідити зраду депутатів при голосуванні Харківських угод.
Що з цього може бути? Версії:
1) Ахметова, Палицю та інших фігурантів справи - з Офісу Зеленського попередили, що це понти для прієзжих (для посольств, наприклад), не переживайте, політика, рейтинги, тосьо. Депутати за голосування не відповідають. Не беріть до серця. Фсьо буде тіп-топ.
Прієзжих тут же попередили, що взялися за Олігархат крєпко і буде тотальна зачистка. Тут же після цього заміряють рейтинги (те що власне їх і цікавить) і видадуть у білий світ правду про перемогу. Ну і так півроку-рік відпетляють. А там нова тємочка намалюється. Вобщем – картіна маслом. Переграли всіх. Шампанське, ай коси, корабельні сосни.
2) Ось-ось вийде фільм про вагнерівців. І якщо в Офісі президента є інсайд, що там прямим текстом скажуть: - в Офісі - зрада. Президент у темі. Кремлю інфу скинули – союзників підставили. А це – фактично може почати новий Майдан. Бо – неймовірно для пост-Майднної України. І тікати нікуди.
Тож це – гра на випередження. Типу: держи вора. Тобто офіс кричить після фільму – брехня – ми не зрадники – ми тут самі більше за всіх крамолу палимо. Самоспасіння команди. Але із першою версією коригується.
3) Країна під зовнішнім управлінням. Хмари згущуються. Шмигаль прийшов і каже – всьому капець. А тут таємно подзвонили Зе! одразу: Крісталіна Георгієва (МВФ), фрау Меркель, Байден і канєшна – Сорос. І кажуть – відрікайся від миру, йди на конфронтацію з Путіним і олігархами. Забудь про дружбу братніх народів України і Росії. А за це буде тобі багато грошей, будинок в Чікаго і т.д.
4) Володимир Олександрович формувався у патріотичному середовищі. Виріс патріотом. В молодості тяжко батрачив на олігархів. Скипіла у ньому ненависть.
До пори, два роки – він говорив про мир, підтакував олігархам. Щоб підготуватися.
А тепер з усією пролетарською ненавистю – нумо бити зрадників і буржуїнів.
Особисто мені подобається 4 версія, як найбільш правдоподібна.
А вам?