"Робимо вигляд, що всьо окей?" - Антон Швец

"Робимо вигляд, що всьо окей?" - Антон Швец

Ситуація, коли представник від Коломойського за вказівкою Офіса Президента(про що прямо каже) відмовляється визнати переможця на голову Спеціальной Антикорупційної Прокуратури це просто ганьба.

Тобто люди під протокол та під запис не можуть бали просумувати і розповідають, що там кішка дома голодна чи що вони втомилися. І пора розходитися, а голову оберем колись потім.

Детектив НАБУ Олександр Клименко, який став переможцем конкурсу на голову САП, невдобний всім.

Клименко довід до кінця діло Микитася та Татарова, і Венедиктовій і Татарову довелося по бєспрєдєлу видьоргувати справу у САП. Тоді ще Клименко вжухал Гройсмана мимохідь, бо той отримував хабар від Микитися. Від Клименко в Офісі дуже горять дупи.

Клименко працював по конеджобу Оніщенко та по Насірову.

Клименко вів справу по Гладковського. І він там чуваків таки позакриває. Особливо якщо стане головою САП.

І ще багато чого було. Норм чувак.

Зеленський особисто пообіцяв Байдену та підписав меморандум, де сказав що якнайшвидше призначить голову САП після прозорого конкурсу. Конкурс був максимально непрозорий, але Клименко настільки норм, що прорвався і через такий. І тепер під запис люди Коломойського допомогають Президенту Зеленському збити невдобного кандидата на голову САП. А ю фукін інсейн? А ю крейзи блд? Шо ви творите?

По тому меморандуму США вже навіть гроші Вестінгхаузам гарантували під будівництво нових ядерних електростанцій. Це навіть включили в програму Великого Будівництва Зеленського. І шо ви думаєте? Можна пообіцяти, потім сказати Коломойському, плюнути в борщ Байдену і далі такі типу всьо норм, робимо вигляд, що всьо окей?

Сук, що у вас у макитрах, блд? Вас там в Офісі опромінють чимось?