"Росія напала туди, куди дістають її КАБи, Гради, куди ближче завозити танки" - Олена Кудренко

"Росія напала туди, куди дістають її КАБи, Гради, куди ближче завозити танки" - Олена Кудренко

Вона вгризається в найперше, у що дістає.

Росія НЕ напала на захід України не тому, що вони не були зросійщені. Якби були на місці нашого сходу - були би. Ще й як. Тисяча відсотків.

Тому за всі закиди і лайки таких закидів, що ми тут всі ненавиділи Київ та любили Росію - позбуваюсь таких недалеко мислячих "друзів".

Росія спочатку гризе ближчу територію. Потім, коли понівечить, скалічить, згвалтує, зруйнує - піде до заходу. Також Росія напала на Бучу, Ірпінь, Бородянку, взагалі пішла на Київ - бо у неї були логістичні можливості. Дістала би до Львова - пішла би на Львів.

Не тіште ніхто себе ілюзіями. Немає ніде кращих, чи гірших. Є ті, до кого дістала смерть своїми російськими кістлявими руками, і ті, до кого не дістала. Є ті, хто живе в зоні досяжності російських авіабомб - і ті, до кого вони не долітають. Бомбам все-рівно, хто ви і що ви.

Хочете, дискутуйте. Критикуйте. Я тут на своїй землі, не розповідаю, що хтось винен, чи привів війну, або якщо би Росія була на місці Угорщини - це треба було би дуже низько пасти, щоб казати, що вони там всі самі через це винні.

Невміння бачити справжнього агресора і перекладання основної вини на жертву - звідки ця маячня береться?

Давайте поміняємося місцями.

Хоча насправді нікому не поступлюся своїм місцем на Харківщині. Ні з ким своїм місцем не поміняюсь. Тут і зараз - найкраще місце на землі, бо тут - битва. Бійка. Справжня реальність.

Вибачте, емоційна стрічка в мене зранку. Підбурила.

Мирного дня.