"Росія: погрожує світу супер пупер технологічною зброєю" - Сергій Фурса

"Росія: погрожує світу супер пупер технологічною зброєю" - Сергій Фурса

І каже, що за три хвилини підірве Лондон страшним і технологічним Сарматом

Також Росія: веде активну дискусію з приводу того, щоб відмінити теорію еволюціі Дарвіна у школі, бо це інструмент клятих англо-саксів по колонізаціі світу. Яким чином? Та хз, Дарвін британець, то ж інструмент англо-саксів. Чого вони ще футбол не заборонили, як винахід англосаксів для приниження руського миру, невідомо.

На виході: твоя супер пупер зброя підриває себе і все навкруги під час випробувань і загрожує скоріш Воронєжу, ніж Лондону.

Біда. Якщо вже рухаєшся до православного халіфату з усіма атрибутами середньовічча, то дуже важко погрожувати світу новітньою зброєю. Бо в середньовіччі зброя була так собі. І якось на майбутнє важко уявити, як можна поєднати відсутність теоріі еволюціі в школі із швидкими ракетами, що летять точно у ціль. Тим більше, радянський союз то вже проходив, забороняючи кібернетику і генетику. Із відомими наслідками.

То ж коли обираючи між бородатим англосаксом Дарвіном і бородатим Кадировим, якщо ти обираєш Кадирова, то потім не дивуйся, чого Тесла на їде. Або пейджери вибухають. Або ракета Сармат нікуди не летить і взривається на старті.

І залишається тільки розсилати всім своїм посіпакам по світу методичку, де написано, що Росію перемогти неможливо, адже вона перемогла Гітлеоа і Наполеона. І тому дуже треба з нею замиритись. В надіі, що всі злякаються і не побачать, що православний халіфат більше загрожує собі, ніж Вашингтону і Лондону.

Але це російське ноухау. Погрожувати світу вустами Мєдвєдєва і одночасно благати про пощаду вустами Шрьодера, Орбана, Фіцо і інших відомих любителів конвертів із Москви і фанатів теоріі, що якщо ти переміг колись двічі у війнах (та і то разом із союзниками) то потім ти ніколи не можеш програти. А це у Росії поки що є…