Росія скликає засідання Ради Безпеки ООН, через "жахливу провокацію у Бучі" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Росія скликає засідання Ради Безпеки ООН, через "жахливу провокацію у Бучі" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Це вони так убивства та катування сотень людей називають.

Я вже зараз можу сказати, що там буде. Справа в тому, що у Москві гарно знають що краще місце де можна нести будь-яку дичь будь-якої міри цинізму і зухвалості, це як раз установи на кшталт Ради Європи, ОБСЄ і засідань різних міжнародних організацій, в т ч - Радбез ООН. Чому? Бо там точно рило не наб'ють. Там же тої, люди виховані збираються. До звичок сявок з пітерської підворотні, які демонструє російський МЗС, там не звиклі.

Тому представники Росії викатять там люту і несамовиту дичь, підкріплять її "доказами" які не налізуть ні на що, а коли їх ввічливо попросять попрямувати в слід за російським військовим кораблем, російське ТБ завиє про кричущу русофобію яка проявилося в тому, що їхню дрімучу дичь відмовилися обговорити і прийняти до відома.

Тобто єдина мета всього цього - внутрішня. Москві треба переконати самих росіян, що ніяких убивств у Бучі не було, то мовляв європейська русофобія кипить. Знову у Росії кругом вороги, тому треба всім їм єднатися, а критикувати керівництво держави не на часі - як завжди за путінізму.

Що було б у такій ситуації найкращим для іноземних і наших дипломатів? Згадати приказку: "Якщо тебе звинувачують незаслужено - піди і заслужи". Російське ТБ про кричущу русофобію зареве в будь-якому випадку, бо їхню дичь вочевидь ніхто не сприйме. Ну от і було б гарно, якби дипломати різних країн, без диломатичних висловлювань пояснили б російським делегатам хто вони такі і де їхнє місце. Благо, посилати Москву їх у слід за російським військовим кораблем західним політикам не вперше.

А посилати вони уміють. Традиції Талейрана, Меттерніха, Бісмарка та Тетчер нікуди не поділися. Ліз Трасс і Джонсон висловлюються нині так, что прем'єр Пітт разом з Черчілем з того світу аплодують. Дідусь Байден теж не відстає.

Так що чекаємо цікавого Радбезу.