"Російська агентура намагається заманити байрактари під удар російських ППО з території РФ" - Роман Донік

"Російська агентура намагається заманити байрактари під удар російських ППО з території РФ" - Роман Донік

Після першого бойового застосування Байрактару, та після деморалізації здичалих найманців, всім причетним до його використання було зрозуміло, що будуть спроби якось переламати ситуацію. Або збити, або перехопити, або застосувати щось не менш дієве та ефективне. Застосовувати мокшанам нема чого, тому вони вирішили заманити TB2 під ураження ППО. Причому під ураження російських засобів ППО з території РФ. Або не довіряють найманцям техніку, або не хочуть щось "світити", або збитого боїнгу їм хватило.

 Після першого обстрілу Станиці Луганської ствольною артилерією, командування ЗСУ проаналізувавши всі наявні данні (включаючи розвіддані, та данні РЕР), почало схилятися до версії, що засідка буде саме в тому районі. А вогневе ураження буде наноситись саме з території РФ. Для тих хто не в курсі, від Станиці Луганської до кордону з РФ щось десь коло 20 км. Для ракети ППО це зовсім ніщо. Далі сценарія два. Перший - найманці зробили заяву, що байрактар збито якоюсь новітньою зброєю, "сатус кво" відновлено і тепер можна нічого не боятися. Другий варіант - Росія зробила б вигляд, що байрактар порушив кордон РФ і застосувала б зброю. Всі пропагандисти включились би в обговорення перемоги російської зброї над турецькими БПЛА. Але для цього треба підвести TB2 «під зеніткі»

 Далі був ще один обстріл місця розташування ЗСУ в районі Станиці Луганської. Коли обидві спроби не вдалися, здичалі застосовували методи анонсовані ВВпу в 14 році. А саме використовувати на війні цивільних місцевих, як жертву та прикриття. Відбувся ще один обстріл і вже по домівкам цивільного населення. А потім... Здогадуєтесь? "Місцеве населення" звернулося до ЗСУ з проханням захистити їх від обстрілів і застосувати Байрактари. Зовсім як в 14, тільки тоді вони під траки бронетехніки лізли. І звертались до "путінввєдівойска". Зараз риторика змінилась, але цілі ті самі.

Це звернення вчора було вивішене на дошці оголошень в Станиці Луганській. Хороша спроба, але ніт. Хтось не витримав, та під час шахової партії, прискорив її хід запустивши на дошку кулю з боулінгу. «Всьо уйня, Міша, давай по новой»

Довіряйте ЗСУ. ЗСУ роблять 200.