Російських спецпризначенців терміново забирають з Донбасу додому

Військовослужбовці, які входять до складу 3-ї бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Росії терміново залишають м. Брянка Луганської області, де протягом тривалого часу квартирували та виконували диверсійно-розвідувальні завдання, повідомляє прес-служба Генштабу ЗС України.

Особовий склад з’єднання повертається до пункту постійної дислокації.

Літак, який має передислокувати російських військовослужбовців, прибув на аеродром м. Міллерово (Ростовська область, РФ), звідки найближчим часом вирушить у Самару (РФ), йдеться у повідомлені.

Слід зауважити, що передислокація російських спецпризначенців розпочалася після того, як українська сторона продемонструвала усьому світові беззаперечний факт присутності російських військовослужбовців на сході України.

Таким чином, Росія намагається приховати сам факт присутності своїх військовослужбовців на території Донецької та Луганської областей та їхню участь у бойовий діях.

Нагадаємо, що 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецпризначенців зі складу диверсійно-розвідувальної групи ворога.