Росію охопив вогонь: чергова пожежа підібралася до будинків у "новій Москві"

Росію охопив вогонь: чергова пожежа підібралася до будинків у "новій Москві"

У Росії тривають пожежі, повідомляє tsn.ua

Два сараї та прибудова до житлового будинку спалахнули через палаючу трави у "новій Москві", повідомили у прес-службі столичного ГУ МНС Росії. "У понеділок вдень на території Троїцького та Новомосковського адміністративних округів загорілася суха трава на полі біля населеного пункту Мішково", - розповів співробітник прес-служби.

 Він додав, що за деякий час вогонь з поля перекинувся на два сараї та прибудову до житлового будинку. Пожежники, що прибули на місце події, вживають заходів до подальшого нерозповсюдження вогню. Раніше джерело в екстрених службах міста повідомило, що близько 80 загорянь трави зафіксовано у "новій Москві" з минулої п'ятниці. За його даними, з пожежами боролися співробітники МНС із залученням працівників ЖКГ і поливомийних машин. У всіх випадках вдалося не допустити розповсюдження вогню на будівлі. 

 Як повідомлялося раніше, 13 березня у Забайкальському краї Росії загорілися військові склади. Як повідомило ЗМІ джерело в силовому відомстві. пожежа в населеному пункті Лесной городок, який виник через підпал сухої трави, перекинувся на склади Міністерства оборони. Адміністрація населеного пункту каже, що чутні вибухи, а населення сильно налякане. Крім того, 12 березня пожежі охопили республіку Хакасію. 

За останніми даними згоріло більше тисячі будинків, загинули 15 людей, ще кілька десятків постраждали. На даний момент всі пожежі у Хакасії погашені.