Розірвати замкнене коло...

Розірвати замкнене коло...

Вся їхня боротьба з ковід увійде в історію України, як наймасштабніше приниження нації Майдану.
Розтоптування Гідності почалося ще з кіношок про врятування собачки із Китаю, замість реальної підготовки до епідемії. Хоча розвідка їм сигналізувала про небезпеку ще в січні. Та вони були зайняті іншим: вони нагнітали істерію в Нових Санжарах рівно в річницю розстрілів, щоб в день (О)гідності, як вони його потайки називають, виставити українців диким бидлом і скотом. Саме цим Вова промишляв на замовленя бидлюковича у Кварталі - виставляв українців унтерменшами і тваринами, яких дозволено розлюднювати, вбивати і топтати, і взагалі виробляти з їхніх страждань електроенергію паличками беркута.
Потім вони вкрали медичні маски і продали іноземцям. Коли ми побачили наші маски розвантаженими з літаків в Іспанії, Італії, Німеччині, вони ще й кинули нам митну накладну, де показали навіть ціну за шт - в 100 (сто) разів дешевше іноземцям ніж нам в аптеках.
Покидьок у черговому роліку весело оголосив розслідування, але результатів того розслідування ми будемо чекати до прибуття "10 мільйонів високоточних лабораторних тестів із Китаю" (с) обіцяних ще у роліку від 20 березня.
Потім вони пообіцяли 300% надбавку лікарям. Рахувати її стали... посекундо. Лікарів теж треба розтоптати. Щоб позвільнялися і бидло нікому було рятувати. А собі вони лікарів завжди забезпечать.
Бо собі вони зробили... віп-палати. Вони це рішуче заперечили, а потім виявилося Онуфрія лікують у "спеціально обладнаній палаті Інституту серця МОЗ".
Простих українців вони "лікують" в коридорах лікарень. Худобі - хлів, царям - віп-палати.
До речі про Онуфрія. Російській секті діяльність вони єдиній не заборонили. Бо стригти бабки під час біди втричі краще, ніж не під час біди. І секта розносила заразу серед вірян, які потім рознесли її по містам України. Де храми рпц - там чітко спалахи інфекції.
Увівши для українців карантин, сама шобла гуляла і насолоджувалась життям у власних особистих ресторанах і курортах. Свої велюри і буковелі вони не зачинили, як бізнеси всіх українців. Бо під час біди біднішати має українець, а вони - багатшати.
Ковід-фонд. Всі вже забули, що клоун обіцяв, що збере його з олігархів, яким роздав області "в кураторство". Області роздав, а гроші забрав з української культури і місцевих бюджетів. Щоб міста навіть зі своїх коштів не змогли вас рятувати. Потім ковід-фонд вони вкрали через асфальтні схеми.
І так, вони знищили українську культуру, а власну не забули, "лігу сміху" вони продали в РФ.
І ось тепер, коли Зімбабве почало вакцинацію (ЗІМБАБВЕ!), Україну нарешті вони опустили нижче дикунів із Африки! Справу зроблено.
Ні, це все не співпадіння. Це єдиний сценарій приниження українців. Шутніки знають, що людина з самоповагою - не їхній глядач. Людина з самоповагою ніколи не проголосує за пакет йогурта і клоуна з цирку. А от скоту можна серти на голови, він буде розмазувати, ще й радіти, що барін облагороділ.
З "тупої біомаси" (с) треба вибити Майдан, пролиту кров змішати з багном і розтоптати копитами татарових і інших чортів. А потім призначити довічну стипендію папіку, бо должен лише йому.
Коли вони втечуть, за вкрадені в нас гроші вони куплять в тих країнах статус багатіньких порядних іноземців, які вкладають гроші в ці країни. І нікого не буде цікавити, що це гроші вкрадені у нас. Можливо когось із них покарає ФБР, як Лазаренка. Але більшість, як Табачник, Ставицький і подібна нечисть буде жити приспівуючи у Єрусалимі, Кіпрі і Іспанії. Та наша розвідка майже зуміла захопити навіть вагнерівців. Цих потвор ми нарешті мусимо почати виловлювати. Як нацистських злочинців по всьому світу. І судити в Україні. Лише так ми зможемо нарешті розірвати замкнене коло.