"Розпочалась зміна кураторів підприємств на окупованому Донбасі" - Олег Шарп

"Розпочалась зміна кураторів підприємств на окупованому Донбасі" - Олег Шарп

Контроль над видобутком вугілля Кремль передає компанії, яку пов'язують із Медведчуком. Йдеться про ТОВ "Торговий дім. Донські вугілля".
Компанія "Внешторгсервис" більше не займається вугільним видобутком в ОРДЛО. Їй на зміну прийшов путінський кум. Іншими словами, Кремль віддає під його кураторство економіку ОРДЛО.
Додам, що декілька днів тому пропагандистські ресурси з посиланням на "блогера" з ОРДЛО писали про те, що вугільна галузь окупованих РФ районів Донецької та Луганської областей "переходить під контроль українського політика Медведчука і заступника міністра економічного розвитку РФ Сергія Назарова". У матеріалі йдеться, що саме для цього було створено підприємство "Торговий дім. Донські вугілля", яке має намір захопити вугільний ринок ОРДЛО вже з 1 лютого.
У цьому ж ключі є факт передачі полонених безпосередньо куму кремлівського карлика. Відмовившись від військового продовження конфлікту, Путін зробив абсолютну ставку на Медведчука. Є данні, що саме він, а не Бойко, буде висуватись на чергових (чи позачергових) президентських виборах від ОПЗЖ.
Вигорить? Звісно, ні. Але давно вже пора прийняти закон про колаборационізм, і першим засудити Медведчука. Проте, чи вистачить політичної волі у тих, хто сам є колаборантом?