Розстріли солдатами своїх офіцерів і командирів в орко-армії це чотко. Це те, що треба

Розстріли солдатами своїх офіцерів і командирів в орко-армії це чотко. Це те, що треба

Це вже наочний результат зіткнення двох векторів, який можна було прогнозувати ще в березні (1 вектор: воля путіна, який жене непідготовлені війська у самовбивчі атаки, бо переставши, накуканять вже його самого; 2 вектор: той, що виникає при дії Третього закона Ньютона при зіткненні двох тіл (ЗСУ і орко-армії) і направлений в протилежну від зіткнення сторону - назустріч першому вектору). В результаті в точці зіткнення 1 і 2 векторів виникає вибух, який починає руйнувати всю систему.

Система тримається на офіцері, який виконує волю путіна, отже на нього і приходиться в даний момент часу основний вибух.

Далі прогнозувати майбутнє нескладно. Офіцерський склад рос-армії почне руйнуватися, випадати із системи і переходити на бік 2 вектора.

Коли це настане, точка зіткнення 1 і 2 вектора переміститься вище по ієрархії системи, яка приводить в рух дію 1 вектора - в даному випадку на російських генералів (пропагандистів теж).

В принципі адекватні представники російського генералітету ще перед вторгненням казали, що Путін відьот нє туда і вторгнення стане катастрофою. Більш тупі над цим стали задумуватися в березні і побачили підтвердження цій думці влітку. Ну а до повних деганоїдів це дійшло десь восени після Харкова і Херсона.

В результаті негідники втратили імпульс сили, впали в апатію і відноситись до ситуації стали через призму: "да єбісь оно коньом!".

Але ж 1 вектор (воля путіна) нікуди не подівся. Путін продовжує гнати всіх вперед. А вони, не важливо адекватні чи дегенерати, покірно виконують його волю, прямо як зараз офіцери нижчої ланки, яких вже почали винищувати вдячні солдати. А отже обіцяна катастрофа прийдеться саме на них.

Так що чим швидше серед російського генералітету визріє розуміння, що треба діяти, що вберегти життя і власність можна лише в разі активного і організованого виступу на стороні 2 вектора, чим швидше ця думка визріє у російських еліт, чиї помєстья будуть потім грабувати вдячні ваньки, тим швидше і тим з меншими руйнівними наслідками для них закінчиться війна.

Та не дарма пукін призначає керувати всіма в рос армії дегенератів. Він теж хитрий гад. Все він розуміє наперед. Тому керувати ставить, якщо не людину-жопу (суровікіна), то Му-му (Герасіма). Ці точно не змінять сторону вектора.

А отже все рухатися буде по стихійному сценарію. Але процес вже запущено. Рашка рвоне обов'язково.

Джон Сміт