Розвісивши вуха

Розвісивши вуха

Пам'ятаю як на початку своєї каденції журналісти дуже образилися на Зеленського через те, що тодішній його ляльковод Богдан заявив, що, власне, Зеленському не потрібні журналісти для спілкування з суспільством.

Тоді вони писали ображені пости з заявами про те, що це саме вони свєрглі Порошенка, Зеленський повинен завдячувати їм і він ще до них прийде.

В той час, дійсно, для спілкування Зеленського з суспільством журналісти були не потрібні. Розвісивши вуха мудрий нарід взахльоб пожирав лапшу про дешевий газ і в 2 рази менші тарифи, про мир в очах путіна і тд.

Але щось пішло не так... і всього через 2 роки видатних реформ Зеленський скупляє журналістів і телеканали як актрис німецьких фільмів для дорослих.

Я зараз про 4-й канал, який підставний слуга народу купив у "медіамагнатів", що до Революції Гідності і депутатства продавали меблі на Сихові і розказували про корупцію на телеканалі ЗІК олігарха Димінського (про Мисика і Добродомова відповідно і про мародерство, зраду ідей Майдану, корупцію і про інші пафосні речі про які забули)

Але я не про те.

Так от, тепер будемо мати ще один канал, на якому будуть переконувати нас, що ми ситі, в безпеці і з видатними реформами йдемо по заасфальтованих дорогах в світле майбутнє.

Головне по дорозі до того світлого майбутнього з мільярдом дерев з голоду не померти.

Mason Lemberg