"Рубрика "Чутки та факти". Випуск третій" - Павло Бондаренко

"Рубрика "Чутки та факти". Випуск третій" - Павло Бондаренко

Сьогодні вранці Шойгу Доповів Путіну про 7688 "двохсотих". Уряд виділив з державного бюджету матеріальну допомогу родинам загиблих. Приблизно по 44 долари за голову.

Бригада під казковим номером 200 Збройних сил РФ у повному складі фсьо. Від неї залишилася ротна тактична група. Командир бригади - фсьо. Українці взяли багато трофеїв, в т. ч. шість новеньких танків Т-80.

Практично втратили боєздатність елітні 2-а Таманська гвардійська мотострілецька та 76-а десантно-штурмова гвардійська (Псковська) дивізії.

Україна отримала чергову партію ударних безпілотників "Байрактар" та винищувачі. "Асвабадітелям" напружитися. Сьогодні "відмінусували" ще два рашистські Су-35.

На фінансових ринках РФ колапс. Біржі усе ще закрито. За акції "Сбербанка" на європейських біржах дають 1 цент, вони перетворилися у т. з. "сміттевий папір". У Москві прийнято рішення не віддавати боргів та літаків і не повертати іноземним компаніям кошти, інвестовані в російську економіку. Це спеціалісти оцінили це як божевілля і самогубство. Но как каже мікрофюрер - "долги отдают только трусы".

Інформація від російських медиків: значна частина поранень солдат, що їх привозять з України, мають типові ознаки "самострілів".

У Білорусії почався масовий саботаж. Підриви залізничних колій, усіляка завада просуванню потягів. Залізничники ламають шафи управління, стрілки; машиністи локомотивів відмовляються надавати транспортні послуги військовим підрозділам як РФ так і Білорусії.

Лукашенко до гикавки боїться,що його армія перейде не бік України й розвернеться на Мінськ. Тому поки що білоруські війська загальмували поблизу кордону.

У районі Миколаєва та Херсону розбито велетенську колону рашистських загарбників. Тікають. Деякі, за традицією затарилися унітазами з пограбованих будівельних магазинів. Чим рашистам подобаються саме унітази, а не біде або рукомийники - досі невідомо.

Попи УПЦ МП масово збунтувалися й вимагають у Онуфрія скликання Собору задля відокремлення від Московського патріархату.

 Нам важко. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.