Рубрика "Інсайди та прогнози Пономаря"

Рубрика "Інсайди та прогнози Пономаря"

Вперше про план врегулювання на Донбасі Помпео-Лаврова я написав понад місяць тому.

Сьогодні ми (тобто — ви) отримали офіційне підтвердження з вуст радника Трампа з національної безпеки Болтона. А що цей план є частиною великої угоди Трампа з Путіним щодо поліпшення відносин США з Московією (про що Болтон також сказав), то, напевно, тепер навіть найпалкіші прихильники Трампа зрозуміють, що до чого та навіщо Трамп зустрічатиметься з Путіним у Японії наприкінці цього місяця.

А тепер пряма мова Болтона:
"Сьогодні ми зустрічалися з представником Волкером для обговорення переговорів щодо України. І зійшлися на думці, що обрання президента Зеленського створює нову можливість для просування миру на Донбасі — ключовий крок до поліпшення відносин між США й Московією", — написав Болтон у своєму Twitter.

Він також додав, що "дуже важливо, щоби Московія внесла свій вклад і серйозно зайнялася цим питанням".

*******

Я пишу вже пару років про те, наскільки страшним і диким є те, що сталося у США на виборах президента в 2016 році і триває досі. Але розуміє це дуже невеликий відсоток людей. Людей, здавалося б, адекватних і розумних, моральних за інших обставин.

Але сьогодні таке ж сталося і відбувається в Україні. І сьогодні ви (знову ж — лише дехто) можете зрозуміти і оцінити, що саме відчувають люди, які не втратили совісті та здатності мислити й аналізувати, в США (на Заході).

Коли відбуваються дикі речі в Україні, а реакція більшості на це — га-га-га чи "а ось Гілларі (підставте потрібне) ...".

Як це точно назвати точно, коли потрібно називати речі своїми іменами?

Це — масова корозія суспільної моралі та принципів, це — страшна корозія здорового глузду.

Чому так сталось?

Тотальна інформаційна війна, маніпуляція новинами, фейкові новини в усіх ЗМІ. Тотальне промивання мізків.

Це й спричинило повальне розрідження мізків та душ...

Олег Пономар