"Сьогодні ми почуємо багато пафосного гундосу..." - Mason Lemberg

"Сьогодні ми почуємо багато пафосного гундосу..." - Mason Lemberg

..."великих дякую" "всім вам", тобто, безропотному тупому стаду, яке за 12 місяців не знайшло нічого кращого ніж втикати в йбаний телемарафон.

Сьогодні знову почуємо про те що як тільки так зразу, або від раку помре, або двійники замочать, або брат йормака, який в снайпери пішов.

Сьогодні рубльову свиноферму знову розхбе в сльози з шмарклями, шмарклі з бульками, а ті будуть стікати на зелені піонерські галстуки, а з них скасувати зеленим воском на бутафорські сталеві яйця.

За кадром залишаються мільйони скалічених доль, мільйони гектарів втрачених територій, просування в сотні кілометрів за лічені години,, сотні тисяч смертей і сотні кілометрів які тоді легковажно пройобувались, а тепер тримаються і будуть відвойовуватись надзусиллями.

За кадром залишаться танки чи бтри (вже не пам'ятаю) які доїжджали до Трої в перші дні, які зупиняли місцеві чувачки в кепках, броніки з ресор, вилучені клістрони і хлопці коктейлями (бо не було з чим).

За кадром залишаться справжні Герої, які підривали себе на мостах разом з мостами, щоб затримати вороже військо на підступах до столиці.

В кадрі буде той, хто те все легковажно, всупереч своїх обов'язків, проїбав, пафосно пиздіть про майбутнє... І про Героїв.

...забуваючи що чийсь героїзм - це наслідок чийогось пройобу. Його пройобу.