"Сьогодні Росія стала Північною Кореєю" - Степан Гавриш

"Сьогодні Росія стала Північною Кореєю" - Степан Гавриш

Ну що ж, Путін спочатку покинув бункер, а зараз виліз з окопу і став на бетонний бруствер окопу.

За спиною – ядерна держава, яка апріорі не може програти Україні. За жодних умов. Ніяких правил. Всі зобовʼязання і гарантії, успадковані Росією, прийняті до виконання, анульовані. Їх під сотню.

На чолі з Будапештською угодою 94 року і великим Договором про дружбу, співробітництво і партнерство з Україною 97 року, якими Росія гарантувала державний суверенітет, свободу розвитку, територіальну цілісність і непорушність існуючих між ними кордонів.

Включно з гарантіями незастосування ядерної зброї в обмін на небезпечну стратегічну помилку США і Великобританії передати третій, по якості й чисельності, ядерний і стратегічний арсенали Росії. Одномоментно перетворивши її на державу-атомного монстра.

Тепер правитель Росії сміливо стоїть перед окопом, який поволі повзе на Європу. На ненависне НАТО і проклятий Захід. В «тільняшці» махне рукою і туди полетять…

Наймогутніший євроатлантичний альянс і його союзники зробили вигляд, що ультиматум кремлівського ядерного стратега їх не лякає. І навіть не дуже цікавить.

Якщо не рахувати дрібної скалки, яка застрягла в оці, – плану голови командування НАТО в Європі Александра Солфранка, яким він поділився з Reuters.

«Союзники зосередилися на швидкому вивезенні великої кількості поранених у випадку конфлікту з Росією до медичних установ всіма можливими транспортними засобами, за виключенням багі, мотоциклів і коней. Ну і ще треба створити зону вільного проходу для певних сильнодійних ліків».

США і союзники не скликали Радбез для обговорення ядерної ескалації його постійним членом, який успадкував це місце незаконно у СРСР.

НАТО не зібралось на термінове засідання для оцінки ситуації. Ядерні країни, разом з Китаєм, Пакистаном і Індією не виступили із засуджуючими заявами й реакцією на переведення світу під досить густу тінь атомної загрози. Значно складнішої та важчої Карибської кризи, яка стратегічно могла обмежитися Кубою.

Сьогодні Росія стала Північною Кореєю. Фактично легалізувавши її ядерну доктрину превентивного удару по своїх численних ворогах.

Генасамблея ООН не засудила Росію і дала коню ядерного апокаліпсиса Лаврову виступити з погрозою «говорити про безглуздість і небезпеку самої ідеї намагатися боротися до перемоги з ядерною державою, якою є Росія».

На пресконференції він прекрасно наголосив про ультиматум союзникам України на її прохання надати далекобійну зброю: «Тоді ми побачимо, як вони зрозуміли те, що вони почули».

12 жовтня 60 року Микита Хрущов у цьому ж місці зняв черевика і бив ним по своєму столику. Повернувшись в Москву він почав ядерну гонку і в останній день жовтня на новій землі випробував водневу бомбу. Її спалах було видно за 1000 км.

Різниця була лише в Кеннеді. В нього були сталеві яйця. Він дав команду про воєнну блокаду Куби й через 6 днів Хрущов капітулював, демонтувавши свої ракети. США розформував свої ракетні бази в Туреччині.