"Сьогодні в світі 50 днів каденції - 08.07.2019" - Влад Пономар

"Сьогодні в світі 50 днів каденції - 08.07.2019" - Влад Пономар

Доброго дня! 50 днів каденції:

-Зеленський розповів, коли підпише указ про призначення Андрейчикова новим очільником Одеської ОДА.
Відповідаючи на запитання, коли в Одеської ОДА з'явиться новий очільник Зеленський заявив, що вже наступного тижня з'явиться відповідний указ.

Андрейчиков постачає металобрухт у невизнане Придністров'я і фінансує проросійських сепаратистів, - журналіст Седлецька.
На Одещині діє закритий мисливський клуб, в який входять Дмитро Череп, Сергій Кушнір та Андрій Андрейчиков. В клуб входять лише 10 осіб. Череп - у 2015р хотів створити "Одеську народну республіку", в якій мав отримати керівну посаду. Звозив для цього бойовиків із "ЛДНР". За це його засудили на 5 років, він визнав провину і пішов на угоду зі слідством. Кушнір - очолює одеський центр агресивно проросійської партії "Родіна", головою якої досі залишається Ігор Марков, який втік до РФ.
Третій учасник закритого мисливського клубу - Андрій Андрейчиков, який постачає металобрухт у невизнане Придністров'я, з чого годуються місцеві проросійські сепаратисти.

-Зеленський призначив нового голову Донецької ОДА.
Зеленський призначив головою Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка. Його рідний брат служить бойовиком в одному з підрозділів терористичної організації «ДНР».

-Сусід Фірташа та кум Медведчука: у кандидата від "слуги народу" Холодова знайшли віллу в елітному районі Відня.

-Кандидат в нардепы от партии "Слуга народа" в 169 округу (Харьков) Александр Куницкий подтвердил, что имеет израильское гражданство.

-Кандидат від "Слуги народу" Куницький внесений в "Миротворець"

-Швидко врегулювати конфлікт на Донбасі не вийде – Разумков.

-На Донбасі загинув український військовий, ще троє постраждали.

-«Хайп закончился»: Зеленский теряет популярность. Партия «Слуга народа» теряет рейтинг накануне выборов.
Снижение популярности объясняют разочарованием избирателей от действий нового президента.

-Разлад в команде Зеленского: силовики против чиновников СМИ сообщили о крупном конфликте в команде Зеленского.
В команде Зеленского разлад: между замглавы СБУ Иваном Бакановым и главой ОПУ Андреем Богданом назрел конфликт. Богдана не устраивает, что Баканов самостоятельно назначает людей на различные должности в спецслужбе.

-Начальник Генштабу ЗСУ Руслан Хомчак назвав популізмом заяви про армію європейського зразка.

-Телеканалы России и Украины проведут двухчасовой телемост с участием граждан двух стран. Трансляция запланирована на 12 июля.

*У Порошенка закликали СБУ, РНБО і Нацраду відреагувати на "телеміст" з РФ.

*Парубій просить СБУ і Нацраду втрутитися у ситуацію із телемостом.

*НСЖУ закликає переглянути проведення телемосту з Росією.

-Неадекватное поведение Зеленского озадачило пользователей сети.
Пользователи сети озадачены неадекватным поведением Зеленского. На кадрах совещания в Ужгороде видно, как Зеленский заметно нервничает, меняет выражение лица, периодически прикрывая лицо руками, чешет голову, с ужасом смотрит по сторонам с изможденным выражением лица, надувает щеки, ерзает на стуле и, пытаясь скрыть неловкую ситуацию, постоянно жадно пьет воду из стакана. На его лице появляется выражение тоски. Иногда кажется, что он вот-вот заплачет. Его поведение не осталось незамеченным и рядом сидящими политиками.
Напомним, ранее Зеленский отказался проходить тест на наркотики и алкоголь в «Олимпийском».
Даже российские пропагандисты не остались в стороне: Соловьев предположил, что поведение Зеленского могло быть вызвано тем, что он осознал «тот ужас, в который ввязался». По мнению пропагандиста, для того, чтобы занимать пост лидера страны необходимы знания, умения и навыки. Ситуация, которая пока складывается, «выглядит печально», отметил Соловьев. «Что с Зеленским? Тяжело похмелье? Что похуже? Думаю, что просто приходит осознание того ужаса, в который он ввязался. Жизнь не сериал», — написал Соловьев в инстаграме.
«Быть «просто хорошим парнем» недостаточно. Просто хорошему парню с улицы операцию на аппендицит дадите провести? А если он играл роль врача?» – написал пропагандист.

*Скабееву удивило странное поведение Зеленского.

-Зачем бороться?
Зеленский больше не верит, что Европа учитывает интересы Украины при переговорах по «Северному потоку – 2»:
"Мы уже понимаем, что, кроме Дании, вся Европа будет поддерживать строительство "Северного потока", нет смысла скрывать. Это как возвращение России в ПАСЕ – вопрос решен…Нас никто не спрашивает".

-Берлин признал необходимость «Северного потока — 2».

-Зеленський: через місяць у нас буде своя прокуратура.

-Офіс президента(ОПУ) відмовився розглядати запит ГПУ щодо Мендель.

-Голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко просить Зеленського ухвалити рішення щодо подальшої долі серіалу «Свати», який повернувся в ефір телеканалу «1+1» після заборони. Іллєнко переконаний, що питання серіалу «Свати» виходить за межі юридичного аспекту. Він вважає, що воно лежить в площині моральній і політичній.
«Що для вас є пріоритетом – повернення цього продукту в ефір чи очищення інформаційного простору України від українофобів, які нехтують національним суверенітетом і територіальною цілісністю нашої держави?» – запитує Іллєнко.
Нагадаємо, у листопаді 2017р СБУ заборонила в’їзд в Україну терміном на 3 роки громадянинові РФ, актору Добронравову. Росіянин робив антиукраїнські публічні заяви, в яких підтримував анексію Криму Росією, неодноразово відвідував Крим з порушенням встановленого українським законом порядку.
Відповідно до чинного законодавства, Держкіно відмовляє у видачі або припиняє дію вже виданого держпосвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів зокрема, якщо одним з учасників фільму є фізособа, включена до переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

-Парубій сподівається, що Зеленський підпише закон про імпічмент до 10 липня.

-Аваков анонсував розсекречення державного оборонного замовлення.

-Moody's погіршило прогноз для банківської системи України.

Влад Пономар